Mesaje de zi aniversara

Mesaje de zi aniversara

Mesaje de zi aniversara – Mesaje de “La multi ani”

Cand orologiul noptii va limita hotarul, Si cu batai scurte va mai trece un an, In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI!

Petalele pe care le-ai adunat in floarea vietii tale, lasa-le astazi sa se uneasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

Catelush cu parul cret, Sa ai Jeepul in cotet, Si o vila cu piscina, Cindy Crawford de vecina, O lopata pentru bani, Sanatate, la Multi Ani!!!

Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea

Suntem bucurosi sa spunem La Multi Ani unei persoane deosebite. Colaborarea cu dumneavoastra este o placere.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!

Apreciem foarte mult dedicatia si contributia dumneavoastra pentru succesul nostru. Va dorim succes si La Multi Ani de afaceri prospere!

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta!

La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta!

De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar “LA MULTI ANI!.

La Multi Ani unui angajat/client deosebit. Apreciem foarte mult dedicatia si contributia ta pentru succesul companiei. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Leave a Reply