Mesaje de “Valentine’s Day”

Pentru cel drag
Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine.

Te iubesc. 
 
Lasa-ti inima
De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit! 
 
pui
Fiecare din noi este un inger cu o singura aripa si nu putem zbura decit imbratisindu-ne! 
 
Iubeste…
De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, cu ajutorul iubirii… iubeste, iubeste si sa fii iubit! 
 
Gasesc in vise
Gasesc in vise ganduri aruncate pe aripa luminii ce absoarbe si ultimul strop de iubire inflacarata. Dorinta se apropie de valuri spulberate ce doresc priviri sclipitoare aflate pe randuri de trairi adanci, simtite in culori uitate pe peluza argintie a vietii. E greu fara tine, e greu fara parfumul tau hoinar insa nu mi-ar ajunge un infinit sa-ti spun ce mult eu te-am iubit. 
 
Te iubesc dulceata
Esti cel mai dulce lucru pe care l-am gustat vreodata. 
 
Mi-e greu…
Mi-e greu sa-ti multumesc in cuvinte pentru tot ceea ce mi-ai daruit in acesti ani… e greu sa scriu in vorbe simple cat de mult insemni pentru mine… Pot doar sa-ti spun cat de mult TE IUBESC! 
 
Pentru iubirea vietii mele!
Ai aparut in viata mea
Intr-o zi de martie
Cu zambiluta intr-o mana
Si fericirea in cealalta.

Erai putin entuziasmat
Nu te-asteptai la o minune
Insa cand am aparut
S-a preschimbat in iubire.

Chiar atunci cand te-am vazut
Mi-ai aparut ca o minune
Si am ramas fara suflare
Pan-am primit a ta floare.

A trecut un an de-atunci si inca mai visez
La acea zi de primavara
Cand in ochi eu te-am privit
Si pe loc m-am indragostit.

Asadar, te voi iubi mereu,
C-ai semanat in mine intreaga ta iubire!
Si-mi stai alaturi de un an
Daruindu-mi numai fericire.

Totul imi pare mai frumos
Cand esti langa mine,
Simt ca ma iubesti,
Si cand ma tii de mana!!!

Ce mi-as putea dori mai mult?
Tu esti totul pentru mine
Si pe tine te doresc
Acum si-n totdeauna!
TE IUBESC! 
 
Noi
Astazi noi sarbatorim
Pentru ca mult ne iubim
Noi suntem indragostiti
SI SA FIM DOAR FERICITI! 
 
Te completez
Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc. 
 
eu, tu = noi
Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura. 
 
Un strop de fericire
Fara tine… ratacesc la intamplare si toate cararile vietii imi sunt pustii… Fara tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Si dor si plecare… sunt Fara tine… Dragostea mea!! 
 
Love sucks
As u can see… love sucks!!!!
And if i am a cow, i make a perfect couple with a pig like you!!! 
 
Iubire tanara, Timp trecut
Intr-un palat de cristal soarta e rege, Iubirea-i jumatatea iar sufletu-mi e sclav!
– Soarto, protejeaza-mi sufletul pereche sub tainicile aripi a timpului necrutator, da-mi dulcea fericire ca s-o impart cu EL, dragoste vesnica sa fim uniti mereu si clipe infinite sa-i spun cat de mult il iubesc! 
 
O iubire pura
Impreuna i-am furat soarelui o raza si ne-am facut cunune de fericire. Eu i-am rapit marii o lacrima si am daruit-o pamantului ca sa te aduca inapoi, in zilele cand erai departe de mine. Am schimbat soapte cu iarna, ce tocmai a plecat, ca sa nu ne inghete iubirea. Am cazut in genunchi in fata rasaritului si l-am implorat sa mai stea in inimile noastre. Astazi,in sarbatoarea iubirii, toate minunile sunt alaturi de noi caci natura ne-a binecuvantat cu puritate, iar iubirea mea este mai sincera decat roua diminetii! Te iubesc! 
 
Iubirea cea mult cautata
A iubi inseamna ceva foarte frumos, care-ti da puteri nesabuite. Tot ce spun se transforma in cuvinte de iubire. Cand esti langa mine totul se transforma intr-o poveste de dragoste
TE IUBESC, bruta mea! 
 
Faci parte din mine
Te iubesc cu rasuflarea, zambetele, cu lacrimile intregii mele vieti! Prezenta ta strabate intreaga casa. Chiar si atunci cand esti departe ma pomenesc ca iti aud glasul. Deschid fiecare usa, aproape asteptandu-ma sa te gasesc acolo – ma intorc sa-ti raspund, si simt cum inima mea moare pentru o clipa in acea tacere. Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna.
Te iubesc. 
 
Viata inainte de tine
Stau sa ma gandesc cum a fost viata mea intainte sa te cunosc si nu reusesc sa-mi amintesc mai nimic. Parca toate lucruile importante in viata mea au aparut o data cu tine, parca m-am nascut a doua oara de cand sunt indragostit de tine si parca viata este mai frumoasa. Timpul cand sunt cu tine parca zboara si nu-mi dau seama unde se duc orele si ziele in compania ta.
Inima mea nu ti-o mai pot da pentru ca deja ti-am dat-o de multa vreme. 
 
Stiai ca te iubesc mult?!
Stiai ca mama ta este hoata?! Deoarece a furat doua stele de pe cer si i-a pus in locul ochilor tai! 
 
Ochi caprui
Ai mei ochi caprui ii asteapta pe-ai tai, sa se topeasca, sa se imbine, sa fie unul, o pereche, si-apoi sa fim noi doi, doar amandoi, sa ne iubim, sa ne iubim intruna, sa hoinarim, sa hoinarim, dar impreuna!

Leave a Reply