Mesaje de Sf. Valentin

Mesaje de Sf. Valentin

Cele mai frumoase mesaje de dragoste de Sf. Valentin

a

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc!

Tu reprezinti fumosul, blandetea si gingasia din viata mea. Fara tine viata mea ar fi cenusie dar cu tine.. e vie, dulce si colorata.

Ssssst! Citeste si fii foarte atent. Sunt la tine in pat… Sexy…. Am o sticla de sampanie, o lenjerie apetisanta si o masca de curtezana. Haaai!

Daca un sarut ar fi o picatura de ploaie, ti-as trimite dusuri, daca o imbratisare ar fi o secunda, ti-as trimite ore, daca un zambet ar fi apa ti-as trimite marea, daca iubirea ar fi un om.. as indraznii sa iti spun ca te iubesc.

Poti sa spui “te iubesc” intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, itzi voi fura un minut, te voi saruta o ora shi te voi iubi o viatza.

Dragostea este limba in care inimile noastre vorbesc una cu cealalta. Pentru tine, dragul meu, inima mea canta.

Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI. Te iubesc si fiecare zi cu tine este Valentine’s Day si va fi mereu pentru eternitate!

Leave a Reply