Mesaje de “La multi ani” pentru Sfantul Valentin – Mesaje de felicitare

Mesaje de “La multi ani” pentru Sfantul Valentin – Mesaje de felicitare

Mesaje de “La multi ani” pentru Sfantul Valentin – Mesaje de felicitare

Ti-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aprut odata cu Sf. Valentin, sa-mi darami o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit!

De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!

De Sf. Valentin, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special

Si uite cum dintr-o pura intamplare, soarta mi te-a scos in cale. Eram noi doi si o pasiune ce ne lega mai presus de cele pamantesti, eram greu de inteles, dar stapani peste o iubire ce invingea totul, o iubire suprema greu de egalat…

Scumpa Valentina, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind ” La Multi Ani!”

De Sfantul Valentin mereu sunt intr-o dilema si trec de la extaz la agonie, nu stiu ce sa-ti fac..sa-ti iau un Lamborghini Gallardo sau sa-ti scriu o poezie?!

Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day iti daruiesc inima mea cu conditia sa ai grija de ea si sa o iubesti asa cum e. La multi ani si multe sarutari!

Leave a Reply