Mesaje de “La multi ani!” pentru cei dragi – Mesaje frumoase de felicitare pentru aniversare

Mesaje de “La multi ani!” pentru cei dragi – Mesaje frumoase de felicitare pentru aniversare

Mesaje de “La multi ani!” pentru cei dragi – Mesaje frumoase de felicitare pentru aniversare

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

Sa mergi pe un drum numit “VIATA”! Sa te impiedici de un ciob numit “NOROC”! Sa cazi intro prapastie numita “FERICIRE”! Si sa culegi o floare numita “IUBIRE”!!!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani.

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!

Azi e ziua ta, e o aniversare, singura zi din an in care il eclipsezi pe Soare.

La multi ani, prieten drag! Viata sa iti daruiasca numai bucurii si cer senin iar implinirile sa iti lumineze sufletul!

LA MULTI ANI! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta!

Azi, la implinirea celor … de ani, ai mai pus un trandafir in buchetul vietii. Eu iti doresc sa pui multi tandafiri de-acum inainte, sa fii vesel/a si sanatos/a si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. La multi ani!!!

Dumnezeuu sa-ti de un curcubeu la fiecare furtuna.Un zimbet la fiecare lacrima.Obn cuvintare la fiecare pas s bucurie in fiecare zi.

Un trandafir s-a atasat de buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!

Cunosti pe cineva caruia trebuie sa ii trimit un mesaj de La multi ani, vreo aniversare? Daca stii de ceva petreceri, anunta-ma, caci nu am mai mancat prajituri de mult si imi scade glicemia!

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

Un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La Multi Ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii. LA MULTI MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!

Leave a Reply