Mesaje de “La Multi Ani”

Mesaje de “La Multi Ani”

Mesaje de dragoste – Mesaje de “La Multi Ani”


Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra….uneori, poate cei mai importanti..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume…pentru ca eu te iubesc mult iti spun si in acest an “LA MULTI ANI!” si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani….Succes in viata!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete,cand sufletul eh plin de fericire sh aceasta e numai una in fiecare an.E ziua cand toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti LA MULTI ANI !

Te iubesc mai mult decat te-am iubit ieri, dar nu mai mult decat o sa te iubesc maine.

Traznite-ar fulgeru’ iubirii, lovite-ar zana fericirii, cu canciocu’ sa zidesti bani multi pe pereti si o mie de ani sanatate, La multi ani!!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale,lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele.LA MULTI ANI!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

Azi..de ziua numelui..iti urez si eu surioara sa fii iubita…si sa ai parte de tot ce iti doresti… Magia sarbatorilor si cumpana dintre ani sa te surprinda fericita cum nu ai fost pana acum si asa sa ramai nu pentru un an, nu pentru doi ani ci pentru tot restul vietii…”La Multi Ani!!!”

Persoanele speciale sunt rare… noroc ca te-am intalnit… La multi ani din inima!

Sa ai parte de un an sanatos si pentru ca nu ai caldura in casa iti urez un La multi ani calduros.

La multi ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea.

La multi ani!!! ce pot sa-ti doresc mai mult decat ceea ce deja Dumnezeu a pregatit pentru viata ta , dar stiu ca tot ce a regatit pentru tine , in spatele oricarui lucru se afla dragostea Sa . Fii binecuvantat el sa iti intareasca pasi si sa te calauzeasca.

Leave a Reply