Mesaje de iubire

Mesaje de iubire

Cele mai frumoase mesaje de iubire

a

Salutare! Stiti toata lumea vorbeste despre iubire de parca ar fi ceva ce se intampla la orice ora si la orcine! Intr-adevar te indragostesti, iubesti dar lipseste ceva, acel ceva este iubirea adevarata pe care foarte putini o cunosc si in general cei care o cunosc nu sunt cu persoana dupa care sunt inebuniti si pe care o iubesc cu adevarat! Cand iubesti cu adevarat iti dai seama ca defapt aceea persoana pe care o iubesti este mai mult decat orice pentru tine, nici macar viata ta sau familia ta nu este mai importanta cu ea! Sa aveti o zi superba! Eu doar mi-am spus parerea care este cea mai exacta si mai adevarata!

Daca pleci, ia-ma cu tine, daca ramai stau cu tine, daca plangi, plang cu tine, daca razi, rad cu tine, daca visezi, visez cu tine, daca iubesti … iubesc cu tine!

Iubirea se naste fara sa fie vruta … si se poate transforma intr-o furtuna, o iubire poate rani. Dar exista si monente fericite … ea se naste asa din nimic … intr-o zi ca celelalte … in orice moment … TRIMITE LA TOATA LISTA DE AMICI CHIAR SI MIE SI DACA ITI VOR VENI 3 INAPOI INSEAMNA CA CINEVA TINE LA TINE…

As vrea sa fiu un fulg sa ma topesc pe trupul tau, apoi sa prind aripi si sa zbor spre cer,iar acolo le voi spune ingerilor ca Railul exista si pe pamant. Te iubesc printul meu de la cami pt romeo.

Cateodata mã trezesc in mijlocul noptii, tremurând de fricã, simtindu-mã singur, fara speranta, deoarece mã gândesc cum ar fi ca tu sã nu fi langa mine.
Iar apoi mã intreb dacã stii intr-adevãr cãt de mult insemni pentru mine, cât de incredibilã cred cã esti.
Eu cred cã tu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivul pentru care eu traiesc.
Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cum florile iubesc pamantul, asa cum pasarile iubesc cerul.

O iubitule ce mult te iubeeesc inima mi-e pe jar cand te vvaaaaaaaaaaad te iubesc asa de mult ca nu pot sacrie mai de parte cat de muuult.

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…

Esti ca o stea; stralucesti unic printre celelalte, dar esti tot mai departe si greu de atins. Totusi, ma amagesc, ca poate, intr-o zi, vei deveni o stea cazatoare. O stea cazatoare care sa se opreasca in micul meu univers…… si… care in schimbul unui sarut sa imi dea iubirea ei!”

De vei plange pentru mine spune-mi ca sa plang si eu… de vei plange pentru alta… iti doresc sa plangi mereu.

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…

As vrea sa te uit dar inima nu ma lasa…te as iuby dar mi e teama sa nu te pierd…u mai uitata dar yo te mai iubesc…u ma urasty dar eu tanjec dupa tine!!!ahh kat as vrea sa te pot uita…sa pot sa te scot din mintea, sufletul.inima mea…sa te pot uita sa pot uita k existi sa pot uita k te am iubit si k ai facut parte din viatza mea!!!u ai fost cel mai mare dar dar in acelas timp si cel mai mare cosmar!!!

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti…

Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire.

Leave a Reply