Mesaje de dragoste pentru persoana iubita

Mesaje de dragoste pentru persoana iubita

Cele mai frumoase mesaje de dragoste – Mesaje frumoase – Citate despre dragoste

Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

Iubirea impartasita de oameni este forta cea mai mare care exista in lume si izvorul cel mai important pentru poezie…

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!

Tu esti unicul meu vis, si as vrea sa te atrag in viltoarea psiunii sa te string asa de tare in cit tu si eu sa devenim un intreg. te iubesc viata mea. p-u Dorin de la ingerasul tau

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

La fereastra stau si plang si in urmata ta ma uit…ti-ai luat tot si ai plecat si m-ai lasat suparat….la fereastra stau si plang si in urma ta ma uit … ti-ai luat tot si ai plecat si m-ai lasat ooooo…,ce mare ai fost,ce mareai fooooost pentru mine imi este grea o despartire.. .. nu ma lasa nu ma alunga din viata ta fiindca mi-ai frange inima nu spulbera iubirea mea … nu ma lasa………

O doamna adevarata este una care poate face ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

Inima mea e ca un templu… intri, te rogi si daca meriti ramai! Tu niciodata nu ai intrat, nu te-ai rugat si totusi ai ramas…

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine si eu sint acela.

Ce poate fi mai frumos decat iubirea? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem, sa visam, sa supravietuim…

Cand te-am vazut prima oara mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc . Cand te-am iubit, mi-a fost frica sa nu te pierd… iar acum mi-e frica sa traiesc fara tine. Te iubesc.

Leave a Reply