Mesaje de dragoste pentru iubit/a

Mesaje de dragoste pentru iubit/a

aSurprindeti iubitul/a cu cele mai frumoase mesaje de dragoste.

Iata cateva  din cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le-am selectat pentru voi si sa stiti ca puteti sa va inspirati din ele si pentru ocazii speciale cum ar fi de Sfantul Valentin sau Valentine’s Day, cum vreti sa-i spuneti (nu am ales nici un mesaj de dragoste care sa aiba cuvantul sex in text, caci mi se pare ca acelea sunt vulgare si nu le recomand, ele facand sa piara farmecul momentului pe care ma gandesc ca vreti sa-l creati):

–    Noaptea trecuta am trimis un inger sa te vegheze cand dormi, dar el s-a intors inapoi mai devreme! Asa ca l-am intrebat de ce? Acesta a spus ca ingerii nu vegheaza asupra altor ingeri!

–    Sunt o coala de hartie. Tu poti sa-ti scrii sentimentele, poti sa mazgalesti pe mine, foloseste-ma sa-ti stergi lacrimile, dar nu ma arunca dupa folosire, ci cand iti este frig, arde-ma si vei simti  cata caldura degaja si asta pentru ca Te Iubesc!

–    Da-mi chipul sa ti-l tin in palme, Si ochii dulce sa-i sarut, Da-mi buzele arse de soare
, Si vocea grava sa ti-o ascult… Da-mi fiecare rasuflare si fiecare zi din viata ta! Tu, raza dulce de soare, Ce viata mi-o indulcesti….Cu fiecare clipa care trece, Tot mai mult eu….Te iubesc!

–    Ca o ploaie in desert ai aparut…am simtit ca ma pierd intr-un sarut… m-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… m-ai facut sa te ador !!! te iubesc… te ador viata mea… !!!

–    In ziua in care m-am nascut Dumnezeu mi-a promis ca atunci cand va fi sa ma indragostesc imi va trimite din ceruri cel mai frumos inger ,eu i-am spus ca nu-l vreau pe cel mai frumos ca il vreau pe cel care ma va iubi mereu si atunci mi te-a trimis pe tine.

–    Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun. Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine. Si acum ma pierd. Nu vreau, nu pot sa mai gandesc. Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.

–    As vrea sa fiu o stea, sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer, sa le zic ingerasilor cat de mult TE IUBESC!

–    Te-am cautat sus în cer printre îngeri dar nu te-am gasit. Dumnezeu mi-a spus ca îngerul pe care îl caut este deja pe Pamant si a venit sa-mi fie alaturi pe veci, s a ma iubeasca si sa aiba grija de mine. Acel inger esti tu… si iti multumesc ca-mi daruiesti dragostea ta. TE IUBESC ENORM!

Pages: 1 2

Leave a Reply