Mesaje de dragoste – Declaratii de dragoste

Mesaje de dragoste – Declaratii de dragoste

Mesaje frumoase de dragoste – Declaratii de dragoste

Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa ? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.

Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sac red asta.

Mesaje de dragoste iubirea mea – M-am intrebat ce e iubirea si nu am stiut sa raspund.M-am intrebat de ce te iubesc si nu am stiut sa raspund,da` te iubesc, te-am iubit si te voi iubi o mie de ani, sau poate doar o clipa,da` te iubesc atat de mult incat daca as muri nu vreau sa fiu decat un vant stingher de primavara,sa ma joc in parul tau. Te iubesc atat de mult, incat sunt geloasa pe raza de soare care iti mangaie chipul atat de drag mie, sunt geloasa pe adierea de vant ce-ti rasfira parul, pe aerul pe care il respiri, pe tot ceea ce are fericirea de a-ti atinge perfectiunea trupului tau.. TE IUBESC!!

Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine …

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

O intrebare care se ntalnete in jurul iubirii este: “Poate un om sa iubeasca , pe parcursul vietii lui, de mai multe ori ??”. Incepe sa-ti fie draga o persoana si-ti dai seama, sau crezi ca iubesti, dar cu timpul incepe sa-ti placa altcineva. Prin simplu fapt ca incepi sa te indragostesti de altcineva oare nu patezi sentimentul iubirii trecute? Mai poi fi sigur ca ceea ce ai simtit a fost iubire?

Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

Pot sa se sfarime muntii, pot sa se clatine dealurile dar dragostea mea nu se va muta de la tine! Fiindca te iubesc si ai pret in ochii mei, cit timp va exista soare si luna, cit timp florile nu-si pierd parfumul, cit timp pasarile ciripesc, cit timp respir voi fii al tau, iar tu vei fii aleasa inimii mele!TE IUBESC! CU TOATA DREAGOSTEA DE LA CRISTII PENTRU CEA MAI SCUMPA SOTIE!

Dragostea? Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!

Inima mea e ca un templu… intri, te rogi si daca meriti ramai! Tu niciodata nu ai intrat, nu te-ai rugat si totusi ai ramas…

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine si eu sint acela.

Ce poate fi mai frumos decat iubirea? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem, sa visam, sa supravietuim…

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista sa Te iubesc!

Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza, si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste!

Leave a Reply