Mesaje de Craciun – Sms–uri de sarbatori

Mesaje de Craciun – Sms–uri de sarbatori

Mesaje de Craciun – Sms–uri de sarbatori

De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

Nu este de mirare ca Mos Craciun este mereu plin de bucurie. El stie unde stau fetele nu prea cuminti…

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.

Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!

Anul asta,de Craciun,il voi ruga pe Mos sa mi te-aduca inapoi! Mi-e dor de noi!La Multi Ani!

Mi-e dor s-aud colinde stravechi cautate de copilasi pe sub pomul de Craciun.Va doresc de sarbatori multa bucurie si belsug in anul an.

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

Sa stii ca Mos Craciun este sechestrat la mine acasa! Daca vrei sa vina si la tine, trebuie sa-mi dai ceva acel ceva ce imi doresc tare mult…

Orasul s-a-mbracat in sarbatoare!Fie ca luminile multicolorate sa va redea bucuria copiilor care-l asteapta pe Mos Craciun.

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!

Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina.

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Ho! Ho! Ho! Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate.

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori.

Leave a Reply