Mesaje de Anul Nou pentru persoana iubita

Mesaje de Anul Nou pentru persoana iubita

mesaje revelion indragostiti

“În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

Astazi este Craciunul, o zi plina de bucurie… dar nu si in sufletul meu… caci tu nu esti langa mine!

Tu completezi bucuria sarbatorii de Craciun, de fapt bucuria tuturor sarbatorilor din an… tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele.

Fie ca anul nou sa iti astearna o poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai, iar dorintele tale sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani!

“În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

Va multumim pentru mesajul de Anul Nou si va trimitem cele mai bune ganduri cu aceasta ocazie. Un An Nou Fericit!

“Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea…M-au bucurat urările tale din noaptea de 31…în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…..Uite…o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu…Îţi aparţin….TE IUBESC !!!”

“Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!”

Nu iti doresc doar ca Anul Nou sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si un Revelion reusit!

Daca te poti indragosti de stele fara sa stii cat de nemarginit este cerul, atunci vei putea crede in miracole. Sper sa intampini Noul An avand credinta ca lucruri minunate urmeaza sa se intample. Un An Nou Fericit!

Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

Ma simt ca intr-o poveste si asta pentru ca voi petrece Sarbatori magice, langa o persoana la fel de magica… Tu esti magia vietii mele! Tu esti sufletul meu pereche!

“Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!”

“Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2014″

“E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!

A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald. Sarbatori Fericite!

Anul Nou se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… Aceasta este dorinta mea pentru aceste Sarbatori!

Leave a Reply