Meryl Streep si Sandra Bullock s-au sarutat la gala Critics’ Choice Awards de la Los Angeles

Meryl Streep si Sandra Bullock s-au sarutat la gala Critics’ Choice Awards de la Los Angeles

aNumite cele mai bune actrite la Critics’ Choice Movie Awards: Meryl  Streep pentru rolul Julia Child, din “Julie and Julia”, iar Sandra Bullock pentru The Blind Side, cele doua vedete au uimit publicul cu un sarut destinat prosperitatii.

Cele două actriţe au fost capul de afiş al galei Critic’s Choice Movie Awards, desfăşurat vineri seară în Los Angeles, unde au primit premiul pentru „cea mai bună actriţă”, în opinia criticilor de film americani.

Meryl Streep a impresionat în filmul „Julie and Julia”, iar Sandra Bullock în producţia „The Blind Side”.

În momentul în care au fost chemate pe scenă pentru a li se înmâna trofeele, ambele au mimat furia, gata să se ia la bătaie.

„Ce rahat!”, a ţipat Bullock, după care s-au luat în braţe şi s-au sărutat apăsat.

Meryl Streep aşteaptă sărutul… prinţesei din poveste. (Foto: Splash)

„Meryl sărută extraordinar”, a spus protagonista din „The Proprosal” publicului aflat în sală, explicând că Streep este una dintre actriţele pe care le-a avut model în carieră.

Cel mai recent film al Sandra Bullock (45 de ani), „The Blind Side”, este un succes de casă, fiind primul în istorie care aduce încasări de peste 200 de milioane de dolari, doar cu un singur actor de primă mărime de la Hollywood. De cealalată parte, nici Meryl Streep (60 de ani) nu se poate plânge de pelicula romantică „It’s Complicated”, în care îl are ca partener pe Alec Baldwin.

Leave a Reply