Mai multe despre sarut?

Mai multe despre sarut?

Sarutul, acel fior adolescentin care devine in timp o rutina…trebuie sa eviti asta, nu? Afla cateva informatii si sfaturil legate de pasionalul sarut.

Sunt multe terminatii nervoase…in buzele tale (de 100 de ori mai multe decat in varful degetelor!) care stimuleaza dorinta. De aceea saruturile inainte, in timpul si dupa sex pot fi extrem de excitante.

40 la suta dintre barbati spun ca…un sarut foarte lung si fierbinte ii vor pregati imediat pentru sex.. 30 la suta spun ca mana ta pe penisul lui va face asta. Logic.

Fii atenta la acele saruturi „pe mai tarziu”. Daca iubitul tau…iti da saruturi scurte constante pe obraz cand va luati ramas bun inseamna ca e cam constrans. Daca se intampla recent, e un semn de avertizare. S-ar putea sa se simta ambivalent fata de relatie.

Schimba un sarut intim prin a inchide frama A: o sarutare in care tu si tipul tau sunteti in timpul unei sarutari, dar soldurile va stau la departare. Apropiati-va si presati-va soldurile, pentru a creste dorinta sexuala.

Cea mai buna calea de a ii saruta urechea? Saruta si…suge lobul urechii pentru un moment, apoi traseaza cu varful limbii linia exterioara a urechii lui. Puncte bonus daca ii soptesti ceva sexi la ureche.

Barbatii initiaza sarutul cu gura deschisa pentru a transfera…testosteron care creste libidoul catre partenerele lor. Asa ca atunci cand devine mai agresiv, nu e vorba de dorinta lui doar – vrea ca tu sa fii mai amorezata.

Barbatii sunt de doua ori mai predispusi sa…faca sex cu o femeie care saruta prost, decat femeile cu un barbat care saruta prost.

54 la suta dintre femeile…intre 18 si 24 de ani spun ca s-au sarutat cu alta fata. Acest numar scade la 43% pentru femeile intre 25 si 34 de ani.

Leave a Reply