Magia culorii

Magia culorii

Nuantele mai inchise-purpuriu, indigo, pruna, blond-sunt sobre si sexy in acelasi timp. In plus completeaza perfect orice timp de tinuta.

Negru precum pasiunea pura. Secretul farmecului tau: expresia :”negru ca abanosul” arata efectul magic al culorii parului tau. Inseamna ca locuintele care erau construite din lemn de abanos nu putea fi incalcate se spirite. Armele din abanos omorau demonii. Se pastrau obicetele magice in cutii de abanos, pentru a nu-si putea pierde puterile. Chiar si majoritatea baghetelor erau realizate din abanos. In tine se afla  magie pura.

Interesant: parul negru e mai gros decat cel deschis. Datorita pigmentilor mai puternici, parul tau e mai stralucitor decat cel blond. Parul negru e cel mai des intalnit in lume. Gandeste-te la spanioli, greci, italieni, chinezi, africani, indieni, etc.

Cafeaua si cacaua fac negrul parului tau sa straluceasca. Amesteca 2 linguri de cacao cu un expresso dublu. Dupa ce te samponezi, maseaza-ti capul cu acest amestec si lasa-l sa actioneze timp de 10 minute, sub un prosop incalzit. Clateste-te apoi bine.

Efectul tau senzual si sexy. Felicitari, te numeri printre fetele cu cea mai incitanta culoare a parului! Pletele tale negre au un efect extrem de cuceritor. Toata lumea in special baietii, vrea sa te cunoasca mai indeaproape pentru a te descoperi. Magulitor,nu? Doar nu oricine e la fel de sexy ca tine.

Blond ca un inger- podoaba ta capilara insemna in antichitate putere si reprezenta culoarea zeilor. De aceea, grecii si romanii turnau in crestetul statuetelor aur veritabil. Cand se oglindea soarele in el, pareau niste sfinti. Nicio mirare ca domnisoarele  din acel timp isi doreau toate par blond.

Interesant: doar 2 % din populatia lumii are parul blond. Germania are 10%. Blondele au firul mai subtire, dar au parul mai des: 150 de mii de fire, deci cu 50 de mii mai multe decat ceilalti.

Aceasta nuanta pare sa faca totul din jurul tau sa straluceasca. De ce crezi ca toate printesele din basme sunt blonde? Pentru ca aceasta culoare invaluie totul intr-o aura pozitiva.

Leave a Reply