Machiaj rapid, ai zece minute?

Machiaj rapid, ai zece minute?

Mai e putin cand ti se termina programul de lucru? E momentul potrivit sa dai “refresh” machiajului, pentru intalnirea cu iubitul tau.

Adio, cearcane! Daca ai o privire fresh si ochii decongestionati, micile defecte de machiaj vor trece neobservate. Uita, pentru moment, de detaliile aplicarii fondului de ten si foloseste  rapid un anticearcan.

Privire de star, chiar daca deja un machiaj aplicat inainte de plecarea la serviciu, foloseste un fard mai inchis la culoare pe toata pleoapa, ca sa mergi la sigur. Alege nuante sidefate care capteaza lumina.

Obraji glam. Alege un blush cremos si rezistent care sa se mentina pe pometi. Aplica-l cu miscari circulare spre tample. Fardurile de obraz compacte sunt mai rezistente, insa cele mai cremoase vor da obrajior tai un aspect natural, fresh.

Candy kiss. Aplica direct pe buze sau peste ruj un gloss cu efect irizant. Nu uita sa-l porti mereu in geanta, pentru ca oricat de rezistent ar fi, tot il vei savura incet, incet.

Fata fresh. Ca sa nu mai ai nevoie de alte zece minute pana cand vei parasi locul de munca, aplica un spray care fixeaza machiajul, facandu-l sa reziste. Pulverizeaza usor pentru un top-coat incolor si un aspect impecabiul.

Putina stralucire. Foloseste un baton stralucitor pe arcade si pometi. Acesta te va ajuta chiar daca nu mai ai un strop de fond de ten sau pudra pe fata. Incearca un baton iluminator, particulele sale vor pune in valoare ochii si pometii.

Hair-style rapid. Daca nu ti-ai facut  de dimineata o coafura prea sofisticata, piapatana-ti parul si aplica apoi un spray odorizant care sa-i improspateze aspectul si sa elimine mirosul de poluare sau de fum de tigara de peste zi.

Manichiura perfecta. Stralucirea primului start de oja pe care ti l-ai dat dispare, asa ca ai nevoie de un refresh la manichiura, mai ales daca ai vreo intalnire importanta. Aplica un lac top-coat sau un tratament pentru stralucire.

Newer Post

Leave a Reply