Lucrurile pe care specialistul in epilare nu ti le va spune

Lucrurile pe care specialistul in epilare nu ti le va spune

Tipa care te epileaza inghinal cu ceara iti spune sa nu iti faci griji, dar propozitia asta ar fi mult mai convingatoare daca ar spune si mai multe informatii buneĀ  de stiut. Poate data viitoare cand te duci la salon, sesiunea de epilare cu ceara va fi mult mai buna cu aceste sfaturi uimitoare.

Ia o aspirina-doua, inainte cu 45 de minute de a merge la salon. Este o strategie excelenta de a reduce durerea, pentru ca aspirina si ibuprofenul nu doar reduc senzatia de durere, dar au si componente antiinflamatorii.

Nu iti planifica sesiunea de epilare inainte de menstruatie. Pielea ta este mult mai sensibila in acest timp, asa ca incearca sa te epilezi cu cle putin 3 zile inainte de ziua in care ar trebui sa iti vina. Si nu exista sa iti faci o programare in timpul menstruatiei!

Evita sa faci sport si sa porti haine mulate imediat. Nimic nu distruge bucuria unei zone intime curate si epilate frumos decat o serie de cosuri acolo. Asta se poate intampla daca te apuci de exercitii sportive in primele 48 de ore dupa o sesiune de epilare cu ceara, pentru ca pielea ta de bebelus este extra sensibila la transpiratie, bacterii, frecarea pantalonilor scurti. In plus, purtatul hainelor strampte precum colantii sau blugii mulati pot creste sansele firelor de par crescute in piele. unii dermatologi chiar au inregistrat multe cazuri de fire de par crescute in piele, dupa moda blugilor mulati si a colantilor.

Dupa epilare, ai grija cum urinezi. Nu iti spunem sa te asezi pe orice closet misterios, dar pentru a evita sa iti uzi lenjeria si pantalonii, stai foarte jos si fii atenta cand urinezi. Pentru ca parul pubian are si el un rol de a controla lucrurile, asa ca e normal ca directia sa fie putin schimbata dupa epilarea cu ceara.

Programeaza-te la salon intre 3 si 5 dupa-amiaza. Durerea in acest timp este cea mai scazuta. Ceea ce te poate face sa urli de durere la 10 dimineata te poate face sa clipesti doar, intre 15:00 si 17:00.

Leave a Reply