Look Rihanna

Look Rihanna

asDate generale despre Rihanna

Nume: Robyn Rihanna Fenty
Nascuta: 20 februarie 1988
Inaltime: 1,73 m
Greutate: 59 kg
Dimensiuni: 90-63-90
Cine este Rihanna?

Rihanna s-a nascut in Saint Michael, Barbados pe data de 20 februarie 1988, fiind cel mai mare copil din familia sa. La varsta de cincisprezece ani, unul dintre prietenii sai a prezentat-o producatorului american Evan Rogers, care intamplator era intr-o vacanta in Barbados.

Jay-Z a fost cel care a descoperit-o, ascultand un material trimis de ea si a indrumat-o sper un contract cu Def Jam Records.

a3Albumul de debut al Rihannei a fost lansat pe data de 30 august 2005, intitulat Music of the Sun. Albumul a fost vandut in 500.000 de exemplare in S.U.A. si 2 milioane pe plan mondial (dintre care aproximativ 70.000 in prima saptamana de dupa lansarea acestuia). In ciuda succesului pe plan comercial, Music of the Sun a primit doar doua stele si jumatate din cinci in cadrul revistei Rolling Stone.

La mai putin de opt luni de la debut, Rihanna a revenit pe piata muzicala cu un nou album, intitulat A Girl Like Me. Acesta este influentat de genuri muzicale precum R&B, pop, dance-pop si reggae.

Cel de-al treilea album solo in limba engleza, lansat de catre Rihanna este intitulat Good Girl Gone Bad. Acesta are influente pop, R&B, Rock si dance si este diferit din punct de vedere melodic fata de primele doua albume ale Rihannei. La scrierea si producerea acestuia au participat Timbaland si Justin Timberlake.

In viata personala, au existat zvonuri conform carora Rihanna era implicata intr-o relatie cu Chris Brown, dar aceasta le-a dezmintit, spunand ca ea si Chris sunt doar prieteni si ca il vede mai mult ca pe un frate.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Leave a Reply