Listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun ale tuturor timpurilor

Listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun ale tuturor timpurilor

Vizionarea filmelor de Craciun este o modalitate foarte bună de a vă christrelaxa și de a petrece timp de calitate cu cei dragi. Pregateste floricelele, inchiriaza cateva DVD-uri și pregăteste-te sa creezi amintiri uimitoare împreună cu cei dragi!

Poveste de Crăciun (1983)

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile. “Poveste de Crăciun” este o comedie care are in rolul principal pe Ralphie, un tânăr care a crescut în anii ’40. Ralphie viseaza ca deține un pistol Red Rider BB și încearcă să convingă pe toată lumea că acesta este cadoul perfect. Daca vrei sa afli cum se termina acest film de Crăciun, nu ezita să-l urmăresti.

Vacanță de Crăciun (1989)

“Vacanta de Crăciun”, ar trebui să fie, de asemenea, inclus pe lista celor mai bune filme de Craciun. Aceasta se concentrează pe Griswolds, o familie tipic americana, care se pregătește pentru o sărbătoare de familie. Veți vedea cum lucrurile încep să se complice pentru Clark, Ellen și cei doi copii.Tu și familia ta va avea cu siguranta un moment bun.

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Nu uitați să includeți această comedie speciala lansata în anul 2000, “Cum a furat Grinch Craciunul”, care se bazează pe cartea lui Dr. Seuss. Ești curios să afli intriga? Ar trebui să știi că în interiorul unui fulg de zăpadă este țara de Whoville. Acest taram magic este populat de Whos care iubesc Crăciunul. Spre deosebire de ei, Grinch, o creatură urâta, intenționează să fure această vacanță. Dar planurile sale de a schimba atunci cand se intalneste Cindy Lou Who.

Miracol de pe strada 34 (1974 sau 1994)

Acest clasic al genului, de asemenea, merită să fie printre cele mai bune filme de Crăciun. Când un bătrân vesel, care pretinde a fi Moș Crăciun, este considerat nebun și, prin urmare, este instituționalizat, un avocat tânăr decide să-l apere susținând în instanță că el este adevaratul Mos Craciun. Și datorită “Miracolul de pe strada 34”, vei simti instantaneu spiritul festiv al acestei sarbatori.

Joyeux Noel (2005)

Această sugestie de film francez este una dintre cele mai frumoase filme de Craciun realizate în ultimii 10 ani. Acțiunea are loc în 1914, anul în care primul război mondial a început. În ajunul Crăciunului, francezii, scotienii si germanii decid să fraternizeze pentru a-i cunoaște pe cei care locuiesc pe partea opusă. Ei se întâlnesc cu privire la așa-numita țară a nimănui, cu toate că acest armistițiu nu a fost autorizat de către superiori. “Joyeux Noel” este un film care oferă o adevărată lecție de umanitate.

“Love Actually”

“Love Actually”, este un alt film grozav de Crăciun. Aceasta se concentrează pe viața de 8 personaje care se indragostesc, unii cu oamenii potriviti, altii cu cei nepotriviti. Dacă doriți să petreceți o seară minunată cu partenerul tau, aceasta comedie romantica Crăciun este perfecta.

Leave a Reply