Limbajul trupului

Limbajul trupului

Inainte de vorbe, au fost gesturile. Afla cum te poti folosi de ele cu succes in complicatele jocuri ale seductiei. Iar el va deveni “victima” sigura.
Ne-am obisnuit ca el sa faca primul pas. Ce-i drept, mai mult sau mai putin incurajat de noi. Regulile sunt insa arbitrare si, de multe ori le schimbam, sau le incalcam. Prin urmare, nu-i ceva neobisnuit sa initiezi chiar tu jocurile seductiei. Pentru un succes asigurat trebuie sa cunosti bine limbajul trupului. Ii vei ghici intentiile si vei invata sa-i transmiti semnalele corecte.

Oglinda sufletului. Stiai ca ochii sunt de optsprezece ori mai sensibili decat urechile si ca sunt capabili sa raspunda simultan la o jumatate de milion de mesaje? Nu degeaba se spune ca ei sunt oglinda sufletului. Tocmai pentru ca spun si tradeaza multe lucruri despre noi, majoritatea vedetelor obisnuiesc sa poarte chiar si noaptea ochelari de soare.
Tips: esti atrasa de un frumos necunoscut? “Trimite-i” cateva fluturari rapide si jucause din gene. Daca iti raspunde cu o privire interesata si clipeste des, te poti felicita, ai castigat prima runda.

Gura dulce. Cu cat esti mai atrasa de un barbat, cu atat iti petreci mai mult timp uitandu-te la gura lui. E valabil si invers. Iar daca ai buze carnoase, efectul pe care il exerciti asupra lui nu este deloc de neglijat.
Tips: Buzele intredeschise sugereaza o dorinta abia mascata, iar degetul dus insinuant la gura in timpul unei conversatii cu un tip este mai mult decat o initatie. Asteapta-te la o abordare directa.

Maini fara astampar. Sunt printre cele mai expresive parti ale corpului tau si ofera indicii despre starea ta sufleteasca. O barbie sprijinita in palma inseamna pentru celalalt, de cele mai multe ori, plictiseala. Daca vrei sa-l impresionezi prin siguranta ta, nu tine degetele strans inclestate, caci gestul poate fi interpretat ca o fustrare interioara.
Tips: Tot mainile iti spun daca tipul cu care iesi viseaza la o “apropiere” de tine: isi tine mainile in buzunar, iar degetul mare ii iese afara si este indreptat spre organele genitale? E clar ca te doreste!

Leave a Reply