Lenjeria simbolul feminitatii

Lenjeria simbolul feminitatii

E aproape de pielea ta in fiecare zi, in fiecare ora. O alegi cu grija si trebuie sa ti se potriveasca perfect, sa aiba materialul potrivit si culoarea preferata.
Atingerea unui sutien de dantela te face sa te simti senzuala, un slip de bumbac iti asigura o stare de prosmetime, iar un pojartier discret, te transforma pe loc in vampa. Lenjeria intima te reprezinta, iti pune in valoare siliueta, te imbraca si te dezbraca in acelasi timp si iti evidentiaza formele.

Silueta e un subiect aproape tabu pentru femei si picant pentru barbati. In ce masura, difera de la caz la caz, nu? De-a lungul anilor, standardul formelor feminine a cunoscut schimbari, conformandu-se normelor sociale si tendintelor modei. Iar formele corpului au fost influentate si de materialele care le-au acoperit. De-a lungul istoriei, corpul a fost impodobit in cele mai variate feluri, iar zonele definitorii pentru sexul feminin au fost fie ascunse, fie evidentiate.

Femeile au trecut de la chinurile corsetului cu balena la lenjeria usoara si matasoasa din zilele de astazi.

Miracolul lenjeriei.
Lenjeria are o putere incredibila. Ea poate faca o femeie sa simta bine in pielea ei, sa sa iubeasca si sa accepte asa cum e, sa fie sigura pe ea. Atunci cand porti desuuri vesele parca debordezi de energie, esti optimista si de ce nu, mai jucausa. Cand imbraci un compleu rosu din dantela, emani senzualitate prin toti porii, chiar daca porti blugi si un banal tricou.

Desuurile satisfac dorintele si nevoiele tuturor femeilor. Exista sutiene speciale pe care sa le porti la sala, sutiene fara bretele pentru rochiile elegante, sutiene pentru femeile cu bust voluptos dar si pentru cele mai putin inzestrate. Exista colectii dedicate exclusiv lenjeriei intime iar designerii au transformat unele piese inĀ  adevarate opere de arta, care de cele mai multe ori sunt atat de frumoase incat e pacat sa le acoperi cu haine.

Desuurile sunt strans legate de viata femeiilor, de feminitate, au marcat schimbarile legate de ceea ce inseamna corpul ideal si au subliniat evolutia femeii in societate.

Leave a Reply