Langa cine iti sta bine?

Langa cine iti sta bine?

Pachetele de muschi, un bolid puternic sau o aliura de dandy? Mai degraba un Apollo carismatic si sigur pe el! Sau, si mai bine, un rebel care ia viata in piept la orice ora. Barbatul perfect pentru tine este doar la un test distanta.
Barbatul seducator. Preferi un partener atragator fizic, dupa care sa se uite fetele. Cand iti zambeste, vrei sa simti ca iti pierzi capul. Cand te imbratiseaza, toata lumea e a ta. In sinea ta, visezi ca intr-o zi un print o sa te descopere si o sa-ti dea inima lui, iar tu o sa fii cea mai fericita femeie din lume. Cand urmaresti un film romantic in care eroii raman impreuna in ciuda sortii potrivnice, momentul cand ei se saruta iti aduce lacrimi in ochi. Simti ca si tu o sa traiesti candva acest moment minunat si ti-ai dori sa se intample cat mai curand. Ba chiar faci tot ceea ce iti sta in putinta pentru a transpune acel episod in realitate cat mai curand cu putinta.

Barbatul puternic. Pentru tine, puterea si statutul social sunt afrodisiace. Iti doresti un partener care stie sa isi gaseasca usor drumul in societate si care sa se simta stapan pe sine in orice situatie. El va  sti sa-si adapteze comportamentul la interlocutorul sau: cu un copil e bland si jucaus iar cu un ospatar neatent e ferm si direct. Consideri ca langa un astfel de barbat te vei simti in siguranta si ca te va ajuta sa dobandesti incredere in propriile tale capacitacti.

Barbatul intelept. Te atrag acei barbati care si-au dezvoltat o conceptie de viata proprie, care au un tel in viata pe care il urmaresc asiduu. Iti place cand un barbat trece peste parerile celorlalti pentru a-si urma propriile convingeri. Te topesti de admiratie in fata unui barbat care stie sa vada dincolo de aparentele si iluziile fizice. Iti doresti ca el sa nu te iubeasca pentru felul in care arati sau pentru statutul tau social, ci pentru felul in care esti tu om, pentru intensitatea cu care traiesti fiecare clipa. Pentru tine, o relatie de cuplu perfecta este o relatie de prietenie la care se adauga “condimentul” apropierii fizice. Amandoi trebuie sa ajungeti la concluzia ca este mai buna o relatie sincera decat una in care totul “pare” minunat.

Leave a Reply