La mulți ani, Vasile! Felicitari noi de Sfantul Vasile 2015

La mulți ani, Vasile! Felicitari noi de Sfantul Vasile 2015

mesaje sf vasile

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Astăzi şi în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoştinţă şi vrem să ştii că eşti foarte important pentru noi. Îţi urăm o zi onomastică plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Să primeşti flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandru/ă, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani, Vasilica/Vasile!

Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsit… La mulţi ani, Vasile!

Leave a Reply