La multi ani, Valentin/a! Mesaje de dragoste pentru Sf. Valentin2011

La multi ani, Valentin/a! Mesaje de dragoste pentru Sf. Valentin2011

Mesaje de dragoste de  Sfantul Valentin 2011

De Sf. Valentin, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special

De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

Ti-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aprut odata cu Sf. Valentin, sa-mi darami o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat.

Scumpa Valentina, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind ” La Multi Ani!”

De Sfantul Valentin mereu sunt intr-o dilema si trec de la extaz la agonie, nu stiu ce sa-ti fac..sa-ti iau un Lamborghini

De valentine’s Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii… invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!

Felicitari cu sarbatoarea Sf.Valentin si Valentina.Fie ca-n aceasta zi frumoasa dedicata indragostitilor,as vrea sa te stiu mereu indragostita, sa iubesti si sa fii iubita sa ti se indeplineasca toate dorintele ce tin de relatiile tale cu iubi…

Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.

Leave a Reply