La multi ani, Gheorghe! Felicitari si urari de Sfantul Gheorghe

La multi ani, Gheorghe! Felicitari si urari de Sfantul Gheorghe

felicitari sf gheorghe

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai venerati si iubiti sfinti din calendarul crestin ortodox, sarbatorit in fiecare an pe 23 aprilie.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri. La multi ani!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si iti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Gheorghe!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La multi ani, George!
Pentru ca azi e o zi speciala penmtru tine, vreau si eu sa iti spun un sincer la multi ani si tot binele din lume!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Sf. Gheorghe sa te aiba-n paza!
Sfantul al carui nume cu mandrie-l porti sa te aiba-n paza si sa iti calauzeasca pasii!

Sfantul tau sa te iubeasca
Sfantul Gheorghe sa te iubeasca si sa aiba grija de viitorul tau! La multi ani, Georgiana!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie!

Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Gheorghe / George / Geta / Georgeta / Georgiana / Gica / Ghita !

De ziua ta
De ziua ta de nume iti urez sa fii fericit si sanatos si la punga foarte gros!

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La Multi Ani!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Iti urez „La multi ani!”, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Gheorghe cat mai frumoasa!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Leave a Reply