La ce se gandesc baietii

La ce se gandesc baietii

Te-ai intrebat vreodata la ce se gandeste prietenul tau cand e cu tine? Daca e cu mintea aiurea sau e foarte prezent in ceea ce face. Let’s see!

Kissing me softly. Unii baieti saruta mai bine, altii mai putin bine. Unii sunt repeziti sau par sa vrea sa-ti smulga omuletul cu limba, altii saliveaza prea tare sau au buzele ca smirghelul – cert este ca toti isi dau silinta sa fie cat mai grozavi. Fiecare act sexual incepe cu un sarut iar, ca fata sa se simta bine, sarutul trebuie sa fie pasional si tandru in acelasi timp. Prin urmare, cand se saruta, majoritatea baietilor sunt foarte concentrati asupra a ceea ce fac, gandindu-se la miscarile limbii, la textura buzelor, la gustul fetei.

Obstacole in preludiu. Contrar a ceea ce se crede, cum ca baietii se grabesc de cele mai multe ori sa ajunga la actul in sine, preludiul este si pentru ei o etapa placuta. Mai putin placut este felul in care incepe aceasta etapa, respectiv dezbracatul tandru si mai ales priceput. Pana cand nu vor fi toate sutienele dotate cu inchizatori cu arici, baietii se vor gandi tot timpul preludiului daca de data asta le va reusi sau se vor impotmoli iarasi in cine stie ce incuietoare de tip nou.

In timpul actului sexual. Sunt atat de fericiti ca au ajuns la acest level incat se bucura de fiecare atingere sau imagine a iubitei. Isi admira iubita in toata splendoarea iar in momentul acesta chiar nu mai este loc in creierul lor pentru o vedeta sexy sau vreo alta fata care sa le fi facut cu ochiul la scoala.

Orgasm cu creierul gol. Senzatia este una de deconectare a creierului de la realitate, impresia ca cineva a stins pentru moment lumina, sau cu alte cuvinte, baietii se gandesc non stop la sex, mai putin in momentul in care au orgasm.

Leave a Reply