Jucarii anale – ghid pentru începători

Jucarii anale – ghid pentru începători

Sexul anal trebuie să fie plăcut, nu dureros. Puțină cunoaștere poate face o mare diferență. Există tot felul de cărți, precum și jucarii anale pentru începători și jucătorii cu experiență. Explorați selecția noastră și vedeți care sunt cele mai bune pentru dvs.

Cele mai importante trei componente ale jocului anal sunt relaxarea, lubrifierea și comunicarea.

Să fiți capabil să discutați cu partenerul dvs. despre jocul anal este esențial pentru a vă asigura că vă bucurați amândoi. Noii veniți în jocul anal pot avea dificultăți în a descrie exact ceea ce doresc. Încercați să oferiți diferite opțiuni și întrebați care dintre ele sunt mai bune.

Alegerea celor mai bune jucarii anale

Jucăriile anale sunt o modalitate excelentă de a explora diferite senzații. Jucăriile care sunt mai bine concepute pentru jocul anal sunt netede, ușor de curățat și au o bază. Începeți cu o jucarii anale mai subțiri pentru o inserție mai ușoară. Unii oameni doresc în cele din urmă să experimenteze cu jucării mai largi, dar orice te simți bine este tot ce ai nevoie. De fapt, unii oameni au folosit jucării subțiri de ani de zile fără nici o dorință de a folosi ceva mai mare.

Dildo-urile creează o senzație de plinătate folosind o mișcare înapoi și înapoi. Ele vin într-o gamă de dimensiuni și forme. Jucăriile din sticlă sunt minunate dacă vă place o senzație foarte fermă, dar începătorii preferă siliconul, deoarece este mai flexibil. Cele mai multe jucarii anale pot fi folosite manual sau cu un ham.