Jos centimetrii in plus

Jos centimetrii in plus

O solutie relaxanta pentru a scapa de centimetrii in plus este metoda aromaterapeutica prin infasare. Iata ce presupune, cum actioneaza si efectele.

Aceasta metoda de tratament actioneaza pe baza efectului cald- rece.

Uleiurile eterice continute, precum cele de eucalypt, piper, mentol si rozmarin, genereaza dilatarea vaselor de sange, iar circulatia sangelui se intensifica. Astfel, la nivelul straturilor exterioare se produce o incalzire puternica, iar in organism se induce o raicire  accentuata.

Pentru ca organele interne sa functioneze in mod normal, corpul trebuie sa mentina temperatura corespunzatoare. In timpul sedintei de aromoterapie prin infasare, organismul doreste sa restabileasca echilibrul termic al corpului si incepe sa consume energie si sa arda depunerile suplimentare de grasime de pe zonele tratate.

Studiile arata ca 70-80% din consumul zilnic de calorii este folosit de organism pentru a mentine echilibrul termic, process exploatat la maxim de aceasta terapie.
De obicei, senzatia de incalzire se mentine timp de 20-30 minute, dupa care se transforma intr-o senzatie puternica de racier interna. In cazul persoanelor mai corpolente, efectul de racire se instaleaza mai greu- dupa aproximativ 40 de minute – din acest motiv sedinta, se prelungeste.

Care sunt efectele aromoterapiei prin infasare?

Dupa cele 45 de minute sunt indepartate fasele si se aplica un ultim strat de crema. De data aceasta te va cuprinde o senzatie puternica de frig care se linisteste in cateva minute. Pielea e rosie, dar o vei simti foarte hidratata si elastica.

Aromoterapia prin infasare este recomandata atat pentru tratarea celulitei superficiale cat si pentru cea puternica, pentru netezirea si tonifierea pielii si intinderea pielii moi. Exista lotiuni special concepute pentru fiecare tip de problema.

In plus, pe langa o silueta zvelta, tratamentul realizeaza o detoxifiere a organismului. Sunt recomandate 10 sedinte, de 3 -4 ori pe saptamana. Dupa fiecare sedinta este obligatoriu sa nu faci dus in urmatoarele 6 ore, pentru ca substantele continua sa fie active.

Leave a Reply