Invinge-ti tabuurile sexuale

Invinge-ti tabuurile sexuale

Despre tine nu se poate spune ca tocami ai aterizat din padure, dar in privinta sexului exista unele bariere care ti se par de neintrecut. Iti spun eu daca e cazul sa le infrunti si cum sa faci acest lucru.
Sa o faci in alta parte decat intr-un pat. De ce ti-e jena? Pentru ca o camera ti se pare locul ideal pentru destindere si tandrete etc. daca faci dragoste in alta parte, aspectul animalic al actului sexual este cel care primeaza. Cum depasesti acest tabu: trebuie sa intelegi ca dragostea si tandretea nu se pot exprima intr-un singur fel si intr-un singur loc. Nu e nimic rau in faptul de a varia felul in care va iubiti.

Striptease. De ce ti-e jena? Mai intai pentru ca iubitul tau te vede in intregime. Culcata e mai usor sa camuflezi acele defecte pe care vrei sa le ascunzi. Un striptease e un show, de aceea va trebui sa joci un rol, ceea ce nu e tocmai usor in fata unui public ca iubitul tau. Cum depasesti acest tabu: ia acest lucru ca pe un joc si nu ca pe ceva foarte serios, pentru ca nu esti dansatoare la Moulin Rouge. Amuza-te, fa gesturi teatrale. In cel mai rau caz se poate termina totul cu un hohot de ras, iar daca merge bine, lucrurile se vor termina intr-o nota extrem de senzuala.

Preiei controlul. De ce ti-e jena? Faptul de a prelua controlul in timpul actului sexual inseamna ca recunosti ca stii si-ti place sa faci dragoste, lucru nu tocmai usor. In plus, tu esti cea care ar trebui sa stabileasca ritmul, chestie cam dificila daca nu esti sigura pe tine. Cum depasesti acest tabu: avand in vedere ca dragostea e un schimb, nu ai niciun motiv sa-l lasi pe iubitul tau sa faca absolut tot. Iar daca preiei controlul o data nu inseamna ca vei dirija totul, mereu in pat. Pana la urma e vorba despre un joc.

Leave a Reply