Învață cum să te îmbraci indiferent de situație.

Cum să te îmbraci sezonul toamnă-iarnă? Frigul deja s-a lăsat iar tu simți că ai dulapul gol. Facultatea începe, ieșirile cu prietenii se înmulțesc, iar tu ai rămas în pană de idei în priviința hainelor. Apar noi tendințe, iar garderoba ta ar trebui să primească noi ”musafiri”. Pentru asta trebuie să te pui la curent cam care sunt piesele vestimentare must-have în anotimpul rece. Dacă deja ai învățat pe cei din jur că ești o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului, ești nevoită să le menții părerea și să ai un outfit exemplar de fiecare dată.

street fashion fall-winter

Se pare că fiecare ținută pe care o adopți trebuie să te reprezinte. O persoană începe să își definească un stil propriu în funcție de vârstă sau starea de spirit. Pe lângă faptul că orice haine trebuie să se potrivească în primul rând corpului tău, mai apoi este ideal că acestea să fie trend și de culori care să te scoată în evidență. Nu purta albastru dacă nu ți se potrivește, chiar dacă se poartă în anul respectiv. Un astfel de moft, nu întotodeauna dă bine. Dacă vrei să afli cum să te îmbraci în așa fel încât să se potrivească nuanței tale de piele, culorii părului tău, documentează-te mult pe această temă. 

Avantajul este că în ziua de azi poți afla cum să te îmbraci foarte rapid și ușor: click pe site-ul care cuprinde toate informațiile și ponturile despre modă. Atunci când nu ai inspirație asupra unei ținute, poți afla ce combinații să faci din surse specializate pe fashion. Nu ai cum da greș, deoarece informațiile sunt culese de la cei mai pricepuți profesioniști în ale modei. Probabil odată ce vei învăța cum să te îmbraci din sfaturile acestora, vei avea curajul să fii îndrăzneață în outfiturile tale și să te minunezi și tu că ai început să adopți un stil la care probabil nu te-ai fi gândit până în acel moment.

fashion casual-sport

Combinația toamnei cea mai interesantă mi se pare cea între casual și sport: un trenci cu adidași albi . Așa că nu uita să achiziționezi cele 2 piese must-have la începutul toamnei. Simplu, dar de efect această ținută se potrivește în mai multe ocazii. Plus că este foarte comodă, atât pentru persoanele care sunt obișnuite cu un stil clasic, cât și cu cele care sunt adeptele ținutelor casual-sport. Nu uita să faci loc în dulapul tău puloverelor care trebuie să fie nelipsite: unul maxi perfect atât pentru persoanele plinuțe, cât și pentru cele mai slabe, un pulover scurt, de efect cu o pereche de blugi talie înaltă și pulover cu ochiuri mari. Culorile alegeți-le tu în funcție de ceea ce consideri că ți se potrivește. Nu uita totuși că anul acesta se poartă extrem de mult verdele-kaki, gen army style. Vei ști cum să te îmbraci de fiecare dată când vei ieși din casă, dacă te consulți cu cel mai bun site fashion pentru femei și nu numai. Creează-ți un stil vestimentar care se va face remarcat indiferent de locul în care vei merge.

fashion style

 

 

Leave a Reply