Internetul- o modalitate de flirt

Internetul- o modalitate de flirt

aSe pare ca nu mai e o problema in a-ti gasi dragostea pe internet. In fapt, multe persoane singure isi petrece noptile cautand pe internet ceea ce poarta numele generic de “cyber-love”. Nu pot sa ma pronunt, de vreme ce nu l-am gasit pe EL pe net, dar am cateva sugestii care va pot ajuta in cautare.

Chiar daca o cautare pe net se va dovedi mult mai anevoioasa decat una in viata reala, cred ca macar o data merita sa incerci sa iti gasesti jumatatea via e-mail.

Asa ca inarmeaza-te cu rabdare, cunoaste repejor drumul catre butonul de ignore si spor la vanatoare de iubiti on-line.

Regula nr.1: Nu trisa

Pune o poza normala, neretusata, in profilul pe care il creezi. Si dupa ce pornesti o conversatie cu cineva roaga-l sa te invite sa ii vezi web-cam-ul.

In felul acesta eviti situatiile in care afli, dupa ce te-ai indragostit, ca persoana in cauza arata… destul de neatractiv. Atata vreme cat tu nu ai mintit, nu vei avea de ce sa te simti vinovata cand ii vei da ignore.

Regula nr.2: Fara rezerve

Nu e cazul sa te simti vinovata pentru ca nu vrei sa vorbesti cu cineva sau ca dai ignore celor care te tot sacaie. In mediul online barbatii sunt mult mai curajosi, asa ca hartuirea sexuala e la ea acasa.

Asa ca nu te stresa prea mult pentru ca refuzi avansurile vreunui pakistanez “incendiat” de focul pasiunii. Asculta-ti instinctul si nu te lasa pacalita.

Regula nr.3: Descriere completa

Renunta la frazele tipice pentru site-urile de dating online sau pentru chat-uri. Spune lucruri interesante despre tine si situatii de care ceilalti se pot simti atrasi.

Nu trebuie sa povestesti despre verisoara ta de gradul trei cu care iei cina o data la 3 luni, dar poti spune ca iti plac fructele de mare si adori sa iesi in oras. Deja stie ca-ti place sa iesi la masa in oras si sa degusti fructe de mare. Daca tine minte pentru prima voastra intalnire, eu zic ca merita un punct in plus! 🙂 

Regula nr.4: Fii creativa

Alege un id care sa spuna ceva despre tine si sa atraga atentia. Nu te multumi cu numele tau sau cu anul in care te-ai nascut.

In plus, incearca sa intri in pielea catorva personaje pe care nu le-ai interpretat niciodata. Nu spun ca nu trebuie sa fii tu insati, dar poti sa fii putin mai severa si mai “cruda” decat esti in viata reala.

Regula nr. 5: Joaca-te cu numerele

Cine a spus ca 3 e cifra norocoasa? In online dating e probabil 3000. NU te multumi cu primul tip interesant pe care il intalnesti, cu siguranta mai sunt cateva zeci, chiar sute.

Ah, si nu uita sa il supui mai multor teste. Inclusiv cel de hot chat, doar vrei sa iti dai seama daca e sado-maso inainte de a accepta sa te intalnesti cu el, nu?

Regula nr.6: Fii isteata

Nu e rau deloc sa il dai gata cu o conversatie inteligenta sau cateva remarci ironice. In felul acesta ii vei demonstra ca esti mai mult decat o femeie singura, esti o femeie inteligenta!

Si tot la capitolul istetieme: nu da numere de telefon, conturi, numere private si nici adresa. Daca vrei sa te intalnesti cu cineva fa-o intr-un spatiu public.

Succces!

Leave a Reply