Intalnire si film – iar?

Intalnire si film – iar?

Te-ai saturat de aceleasi prime intalniri de rutina? Ai nevoie de o schimbare de la banala cina si film? De ce sa nu faci ceva ce iti da o perspectiva asupra personalitatii celuilalt si iti ofera si distractie? Nu ca cina si filmul ar fi gresite, dar se poarta asta si la a zecea intalnire.

O schimbare trebuie facuta, asa ca am gasit cateva idei de inspiratie pentru a schimba datingul. Pentru romantici, un picnic este alegerea ideala cat timp coopereaza si vremea. Pentru un climat instabil, nu va pierdeti speranta. In mod traditional, picnicul e pentru cupluri serioase, dar puteti incerca foarte bine si la o prima intalnire. Puteti sa va plimbati, sa jucati ceva, sa cititi literatura impreuna, daca este interesanta. In plus, prima intalnire are loc ziua, deci daca vrei sa te simti in siguranta, poti pastra o scuza la indemana in cazul in care nu merge treaba. Dar oamenii tind sa fie sinceri in lumina zilei, ceea ce e de bine. Daca lucrurile merg minunat, puteti sa continuati si seara.

Alt loc frumos pentru o intalnire este un parc de distractii cu o anumita tematica. Desi nu prea se gasesc la noi, iar daca se gasesc, sunt scumpe. Targurile de antichitati sunt la fel, o alegere foarte buna, in care puteti schimba opinii si va puteti analiza preferintele. Sau poate un festival sau un carnaval care are loc zilele acelea, ceea ce e si mai bine pentru o prima intalnire.

Sporturile si hobbyurile sunt oportunitati excelente pentru intalniri. Esti membru al unui club? Invita-ti partenera de intalnire la viitoarea activitate a clubului. Plimbarile cu bicicleta, skatingul, tenis, orice pasiune poate fi excelenta pentru o prima intalnire. In plus, puteti sa va impresionati partenerul si sa va dati pe langa el.

Ideea este sa faceti ceva interesant si care sa va permita sa va cunoasteti mai bine.

Leave a Reply