Inna, pe locul I in topul Billboard cel mai apreciat din SUA

Inna, pe locul I in topul Billboard cel mai apreciat din SUA

aINNA a cucerit  ascultătorii radiourilor din Statele Unite ale Americii cu piesa Hot,  care au clasat-o  pe primul loc în topul Billboard, cel mai apreciat şi mai popular din lume.

Potrivit ediţiei electronice a revistei de specialitate Billboard, piesa artistei de 23 de ani se bucură pentru prima dată de un loc întâi într-un top din SUA, după ce a avut succes şi în Spania, Belgia, Ungaria şi Olanda.

În primăvara anului trecut, Inna a semnat un contract cu casa de discuri americană Ultra Records, un cunoscut label independent din New York, axat pe muzică electronică şi dance, ce mai are în portofoliu artişti precum Armin van Buuren, Dannii Minogue, Fedde Le Grand, Kraak & Smaak, Morcheeba, Panjabi MC, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Tiësto, Timo Maas, Tom Novy, dar şi românii Alina Puşcău, Akcent şi O-Zone. Piesa Innei – “Hot” – a staţionat timp de trei săptămâni pe prima poziţie a topului Nielsen Airplay din România, hitul fiind difuzat şi în Rusia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia şi Olanda, iar în Spania a primit un Disc de Platină pentru peste 40.000 de descărcări ale cântecului.
Inna a fost desemnată Best Romanian Act la premiile MTV, iar piesele “Hot”, “Love”, “Deja Vu” şi “Amazing” au fost în topurile internaţionale.

Leave a Reply