Infidelitatea emotionala – cand sa pui punct

Infidelitatea emotionala – cand sa pui punct

Daca te gandesti instinctiv la cineva and auzi termenul de „infidelitate emotionala”, inseamna ca deja ai probleme. Iar protestul tau s-ar putea sa insemne ca ai un „prieten” care devine ceva mai mult decat „doar un prieten”. Pentru o relatie, trebuie atat intimitate fizica, cat si emotionala, pentru a fi formata. De ce atunci, numai cea fizica este considerata o infidelitate, daca e impartita cu altcineva?

Este adevarat ca si impartasirea de sentimente cu cineva nu este infidelitate emotionala, decat daca intrece o limita. Si atunci trebuie sa pui punct.

Daca adesea sumarizezi conversatiile cu prietenul tau, mergi in directia gresita. S-ar putea sa nu fi ajuns intr-un stadiu romantic, dar acolo te indrepti. Daca relatia ta curenta chiar inseamna ceva pentru tine, este timpul sa intrerupi conversatiile cu acel prieten.

Te-ai gasit in situatia de a povesti detalii personale prietenului tau? te bazezi pe el ca nu va spune nimic despre problemele din relatia ta? Inseamna ca esti prea implicata intr-o aventura emotionala, distanteaza-te ca sa iti salvezi relatia.

Daca esti vesela sau din contra, trista, te grabesti sa ii spui prietenului tau despre asta, in loc sa ii povestesti iubitului? La fel faci si cu evenimentele importante din viata ta? Atunci e clar ca evorba de infidelitate emotionala. Este timpul sa iti stabilesti prioritatile, iar.

Daca tanjesti dupa intimitate emotionala cu acest prieten si te vezi cu el in mintea ta, trebuie sa iti revii, e totul tensionat si mai e putin pana sa cedezi, asa ca evita acest lucru si intrerupe prietenia.

Iar daca decizi sa renunti la relatia ta de dragoste, mai bine asigura-te ca era vorba de problemele relatiei, nu de prietenul tau. Pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti ce ai pierdut doar de dragul unui lucru imaginar.

Leave a Reply