Incarca-ti bateriile!

Incarca-ti bateriile!

Atunci cand lucrurile nu merg chiar cum ti-ai dorit si ai senzatia ca ghinioanele te urmaresc la orice pas, ai tendinta sa te simti abandonata si ti-e din ce in ce mai greu sa zaresti jumatatea plina a paharului. Depisteaza motivele micii tale depresii si afla ce masuri trebuie sa iei pentru a-ti recapata optimismul si increderea in fortele proprii.
Te afli in situatia in care sunt sanse sa-ti recapeti increderea de sine. In ultimul timp se pare ca lucrurile s-au incapatanat sa nu mearga asa cum ti-ai fi dorit. Este normal ca increderea in tine si optimismul tau obisnuit sa nu fie chiar la cote normale. Nu te gandi la cat de rau evolueaza unele lucruri si incearca sa te bucuri de realizarile celor dragi. Cel mai important: inceteaza sa te compari cu altii. Atunci cand te simti prost in pielea ta ai tendinta de a-i vedea pe cei din jur mai frumosi decat sunt. Observa-ti cu atentie prietenii si anturajul si vei vedea ca nu numai tu ai probeme. Ia-ti o zi libera in care sa faci tot ce ai amanat in ultimul timp si rezerva-ti timp numai pentru activitatile care iti fac placere. Ai dreptul sa fii egoista pentru o zi. Ai grija de tine, rasfata-te si te vei simti mult mai bine in pielea ta.

Nu mai ai incredere in tine. Simti ca s-a evaporat si ultmimul strop de optimism pe care il mai aveai. Cu cat te vei forta mai mult sa le arati celorlalti ca nu ai vreo problema, cu atat te vei simti mai singura. Cea mai buna solutie la aceasta situatie ar fi sa iesi mai des cu prietenii tai si sa faci tot posibilul ca sa te simti bine. Gandeste pozitiv si vei reusi sa depasesti aceasta etapa mai putin fasta din viata ta.

Leave a Reply