Impachetarile – ce efecte au?

Impachetarile – ce efecte au?

Daca ai nevoie sa incapi intr-o rochie pentru o ocazie speciala, sa iti detoxifiezi corpul, sa iti tonifiezi pielea, sa pierzi din grasimea de pe coapse si fund si sa te relaxezi doar, ai nevoie de o impachetare. Dar ce e asta?

Persoanele care aleg tratamentul cu impachetari au brate, picioare sau alte parti ale corpului pe care vor sa le „repare” fizic le infasoara cu anumite produse si apoi le acopera cu ceva elastic. Aceste impachetari te fac sa transpiri si absorb orice exces de fluide ale corpului si toxine. Dar mai este un tip de impachetari.

In al doilea tip de impachetari, corpul este acoperit cu un amestec de ingrediente bune precum ierburi, alge, uleiuri esentiale, argila sau sare de mare etc. mastile sunt lasate timp de 30 de minute sau mai mult si apoi se indeparteaza cu un prosop umed. Cele mai des intalnite impachetari sunt cu namol din Marea Moarta, alge si uneori aloe vera. Uneori, uleiurile esentiale si aloe vera se folosesc pentru a accentua tratamentul anterior.

Folosirea tratamentelor cu impachetari are numeroase aplicatii. Te ajuta sa pierzi din grasimi intr-un mod sanatos pentru ca elimini toxinele si pierzi celulita de pe fund si coapse. O alta aplicatie este ca te relaxeaza si te scapa de  stres. Te simti proaspata si revigorata dupa o impachetare. In plus, pentru cei care au rani, sunt recomandate, de vreme ce te scapa de durere si vindeca usor corpul.

Avand in vedere ca ingredientele folosite in impachetari sunt organice si 100% naturale, nu exista riscuri sau efecte secundare legate de ele. Un alt punct important este ca impachetarile iti fac pielea sa are si sa se simta mai moi, iar dupa doar o sesiune, vei observa reducerea liniilor fine de pe ten, de exemplu.

Costul  tratamentului depinde de multe, dar nu este ridicat. Daca mergi la un spa, s-ar putea sa primesti discount daca alegi mai multe impachetari pentru corp. Cele mai compatibile tratamente care merg cu impachetarile sunt baile de namol, sauna, baia de aburi.

Leave a Reply