Impachetari hidratante si energizante

Impachetari hidratante si energizante

Acestea au un efect hidratant si tonifiant datorita ingredientelor active. Intra in gama tratamentelor “dulci” deoarece cele mai intalnite au la baza citrice, miere sau struguri. Citricele au un efect tonifiant si ajuta la imbunatatirea permeabilitatii capilarelor.

In plus, au un puternic efect antioxidant si antiinflamator, mai ales daca ai probleme cu circulatia periferica. Mierea de albine este indicata pentru pielea sensibila, deshidratate si cu tendinte de iritare. Ea ajuta la reinnoirea celulara, mai ales toamna si primavara. Pielea va arata mai ferma si mai stralucitoare.

Vinotarapia sau impachetarile pe baza de struguri au scopul prevenirii imbatranirii pielii, datorita substantelor cu rol antioxidant. Celulele moarte sunt eliminate in mod natural, iar schimbul celular si eliminarea toxinelor sunt imbunatatite.

Incearca acasa: gel de dus cu grapefruit, scrub de cacao, unt de corp cu struguri, gel cu struguri pentru fermitate.

Impachetari antistres

Acestea au la baza argila, lut, uleiuri esentiale, alge marine, magneziu, cupru, zinc sau ciocolata. In general, tratamentele antistres pun foarte mult accentul pe relaxare si masaj. Substantele active continute de produsele folosite au rolul de a detensiona musculatura, mai ales in zona gambelor si in partea cervicala. Tratamentul are un rol antireumatic, remineralizand si regenerand pielea corpului. Folosite cu regularitate, impachetarile ajuta la indepartarea celulelor moarte si la detoxifiere, mai ales in sezonul rece. Mineralele continute de alge si de argila fac ca pielea sa-si mentina aspectul tanar, fara riduri, mai mult timp. Sarurile ajuta la reglarea circulatiei si reduc riscul infectiilor si iritatiilor la nivel cutanat.

Daca alegi o terapie pe baza de namol, aceasta te va ajuta sa elimini tensiunea intramusculara, va contribui la detoxifiere si va reduce retentia de apa, mai ales la nivelul gambelor.
Incearca acasa: lotiune de corp cu ciocolata neagra, scrub de alge marine, gel de dus cu cacao, gel energizant pentru corp.

Leave a Reply