Il mai iubesti pe prietenul tau?

Il mai iubesti pe prietenul tau?

E totul minunat intre voi sau e ceva in neregula cu relatia voastra? E mai bine sa renunti la el sau e cazul sa lupti? Daca te afli intr-o astfel de dilema, citeste mai jos si afla raspunsul.

Zi sincer, ai facut testul de plictiseala? Se pare ca nu, si nici nu aveti nevoie. Doar stii ca va iubiti si va intelegeti bine. Relatia merge cum nu se poate mai bine. Pentru ca aveti multe puncte in comun si exista un echilibru intre timpul petrecut impreuna si libertatea acordata de fiecare celuilalt. Bine asa. Continuati. In felul acesta veti avea o relatie lunga si fericita.

Esti nesigura. Nu mai esti sigura daca va potriviti sau nu. De fapt il iubesti pe prietenul tau dar ceva scartaie la relatia voastra. te roade ceva, iti pui intrebari la care nu iti poti da raspunsuri? Pune-i-le si lui, vorbiti despre ceea ce va apasa. Lucrurile se pot schimba daca stai putin sa analizezi ce anume este acel “ceva” scartaitor. E posibil sa fie nevoie doar de mai multa comunicare. Fa-i o surpriza, invita-l undeva, intr-un loc unde ati petrecut momente minunate si stati de vorba despre voi si relatia voastra.

Fisura? Hmm, asta nu prea suna a bine. Cum de nu ti-ai dat seama inca, ca nu mai merge intre voi? Poate ca un colt al sufletului tau e inca agatat in relatia asta dar in realitate te-ai gandit de mult sa o rupi cu prietenul tau. Pentru ca iti doresti probabil altceva, iar prietenul tau este ranit de indiferenta ta, va trebui sa iei o decizie in curand. Fie va despartiti si rupeti raul din radacina (ceea ce nu merge de la bun inceput nu o sa mearga si mai tarziu), fie va mai dati o sansa.

Leave a Reply