Idei de farse de 1 aprilie pentru prieteni – Pacaleli de 1 aprilie 2011

Idei de farse de 1 aprilie pentru prieteni – Pacaleli de 1 aprilie 2011

Idei de farse de 1 aprilie pentru prieteni – Pacaleli de 1 aprilie 2011

O farsa facute la scara mare a fost in 1962 in Suedia tot la un post de televiziune. Bineinteles, atunci se transmitea alb-negru. Dar de 1 aprilie expertul tehnic Kjell Stensson a aparut la stiri si a anuntat ca datorita unei noi tehnologii, toti telespectatorii puteau sa modifice setarile pentru receptie color. Nu trebuiau decat sa puna un ciorap de nylon peste ecranul televizorului si imediat ar fi vazut emisiunile preferate in culori. Apoi Stensson a demostrat procesul.
Sute de mii de oameni dintr-o populatie de sapte milioane au inghitit minciuna. Oare s-au prins ca e 1 aprilie in timp ce puneau ciorapul peste ecran.. sau cand se intrebau de ce la ei nu merge?!

Pune urmatoarea intrebare unui coleg: Esti puternic ori invizibil? Daca el iti raspunde ca e puternic tu scuipa jos si spunei sa o ridice ca doar este puternic, iar daca iti raspunde ca este invizibil da-i o palma peste cap (sau scuipa-l) si spunei ca nu l-ai vazut deorece este invizibil.

Suni pe cineva si spui urmatoarele:
– Buna ziua, Ciprian?
La care normal va spune ca ati gresit,dupa care suni din nou cu aceasi replica
Dupa cateva incercari, suni din nou si spui k esti Ciprian si daca te-a cautat cineva.

Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC!!! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.

Alo, buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez… Nici nu stiu de unde sa incep… Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem.

Leave a Reply