Iata care sunt cele mai infidele zodii!

Iata care sunt cele mai infidele zodii!

cele mai infidele zodii

Infidelitatea este o realitate pe care o condamnam sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere. Mai mult barbatii si mai putin femeile (sau poate viceversa) au, in timp, o usoara predispozitie de a cauta noul sexual si emotional.

Berbec

Daca ar trebui sa il numim pe cel mai putin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare:Berbecul. Usor visatori, cei nascuti sub acest semn astral sunt permanent în cautarea escapadelor, a provocarilor de orice fel. Daca esti nascut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapida a interesului pentru celalalt.

Taur
Taurul iubeste confortul si siguranta relatiei lui. Sunt de incredere si foarte rar isi vor insela partenerul. Nu accepta minciunile sau jocurile intr-o relatie. El trebuie sa stie de la inceput unde se afla si spre ce se indreapta.

Gemeni
Gemenii sunt persoane curajoase, indraznete si, fara doar si poate, duale. Ei traiesc prin provocari si ocazional se incumeta sa infaptuiasca si ceva periculos, din simplu motiv ca le cere ceva din fiinta lor. Fiind duali, geamanul adora sa joace tot felul de jocuri, sa testeze persoanele din jur, sa vada pana unde le poate fenta mintea si sufletul celui care se afla in fata lui. Un geaman se plictiseste repede odata ce noutatea a disparut. O relatie cu o persoana nascuta in gemeni nu poate fi conceputa fara riscul infidelitatii, mai ales in perioade emotionale seci.

Rac
Desi complicati, cu trairi interioare greu de inteles de catre parteneri, cei nascuti sub semnul zodiacal Rac traiesc pentru a oferi si a primi stabilitate. Daca esti intr-o relatie cu un Rac, grija ca i-ar putea fugi ochii dupa altcineva (mai frumos sau mai destept) va fi aproape inexistenta.

Leu – Nu poti spune cu certitudine in care categorie se incadreaza enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar si foarte degajat atunci cand vine vorba de infidelitate. Cei nascuti sub semnul Leului iubesc relatiile de lunga durata si se implica pana la “utlima picatura”, dar totodata aleg despartirile imediat cum inteleg ca nu mai exista sanse de salvare. Asadar, Leul poate insela cu usurinta, desi mai degraba alege despartirile decat infidelitatea.

Fecioara
Persoanele nascute sub semnul Fecioarei sunt cele mai putin predispuse infidelitatii. Sunt persoane conservatoare, care prefera seriozitatea si traditia. Barbatii sunt pudici, foarte rezervati si discreti. Nu sunt romantici si nici nu au viata erotica bogata. Barbatii Fecioara sunt familisti si evita infidelitatile. Daca insa o fac, aleg sa fie cat mai discreti si sa pastreze un camin linistit.

Balanta

Desi cautatori ai echilibrului perfect, nativii semnului zodiacal Balanta iubesc pacea si armonia si, din pricina unei dorinte înascute de dreptate si echitate, sunt fideli partenerilor. Asadar, de obicei loiali, partenerii Balanta devin vulnerabili numai în fata acelor persoane care par extrem de interesante si care îi fac sa evadeze din lumea lor bine aranjata, în sens pozitiv.

Sagetator
Sagetatorul este un spirit liber care uraste constrangerile si limitele, inclusiv pe cele impuse de monogamie . Nativii sagetatori vor fi mereu predispusi sa guste din fructul interzis si sa exploreze teritorii noi, atat sexual cat si sentimental.

Capricorn
Capricornii vor stabilitate mai ales in relatie lor sentimentala. Acest semn zodiacal stie ca succesul vine dupa munca multa si determinare, de aceea va munci mult ca relatia lui sa fie cea mai frumoasa. Asadar sansele ca un capricorn sa te insele sunt foarte mici.

Varsator

Varsatorul este cel mai nonconformist semn zodiacal, asa că multi barbati nascuti în zodia Varsatorului sunt împotriva relatiilor monogame. Nu sunt de acord nici sa însele si sa se ascunda, asa ca va marturisi deschis că vrea o relaţie… deschisa.

Pesti

Acest nativ ramane fidel iubitei sale atat timp cât relaţia este una armonioasa si îl hraneste spiritual.

Leave a Reply