Horoscop 2010- Gemeni

Horoscop 2010- Gemeni

a

Horoscop 2010- Gemeni

Munca

Acest an este dedicat muncii colective, nu veti fi capabil sa faceti fata, singur. Va trebui sa parasiti carapace dvs. si sa incepeti sa lucrati cu cei mai apropiati colaboratori ai dumneavoastra. Proiectele colective vor fi la ordinea zilei, în special în aprilie, acesta este numai dupa ce va veti da seama c anu puteti actiona singur; este o perioada plina de creatie in care va veti remarca usor.Usurinta cu care rezolvati problemele vor creea invidie printre parteneri…. Este posibil sa va uitati vorbind(vorbiti prea mult), sa va pierdeti în discutii sterile si fara obiect ceea ce v-ar risipi o parte din timpul pretios. Ar trebui sa canalizati de energia fara a pierde din vedere obiectivele dvs. personale, mai ales ca influentele combinate ale lui Jupiter si Saturn in semne Trigon va ofera facilitati in rezolvarea obiectivelor prioritare ale dumneavoastra. Independenta dvs. se extinde în cursul acestui an, vi se va dezvolta o capacitate unica in decursul anului 2010.

Iubire

Pe plan emotional se observa o reducere a sentimentelor care se dovedeste a fii pozitiva. Într-adevar, veti avea oportunitatea de a rezolva tulburarile relationale de anul trecut cu partenerul dvs. Potentialul tau emotional este în efervescenta, aceasta se retrage foarte repede fata în deziluziilor care pot sa apara, aceasta forta va permite sa adaptati comportamentul dumneavoastra în functie de evenimente. Veti fi încântati ca ati facut eforturi de adaptare anul trecut, veti fii mai apropiat fata de partenerul dumneavoastra. Spiritul de fraternitate si conciliere se dezvolta, ceea ce va deschide noi perspective. Intâlniri fulgeratoare sunt posibile în aprilie, în iunie se va vedea rezultatul acestor intalniri. Exista suisuri si coborasuri pe parcursul acestui an, dar care, la sfârsitul zilei, va vor duce in directia cea buna intarind relatia dvs. Veti fi confruntat cu împrejurari in care va veti arata autenticitatea, nu înotati împotriva curentului sau va veti trezi într-o mlastina de neîntelegeri interminabile … Incredere pe care o dati iubitului va fi bun augur. Spontaneitate dumneavoastra va va ajuta sa nu cadeti în capcana aparentelor, nu va atasati. Relatii noi, proiecte noi, o comunicare mai buna, acesta este programul.

Bani

Începutul anului 2010 va va entuziasma, veti dispune de facilitati pentru a rezolva problemele financiare, o parte dintr oamenii care sunt datori va vor inapoia banii, pe termen scurt aveti noroc cu banii. Acceasta va poate duce la a cheltuit prea repede bugetul si poate creea un dezechilibru din cauza excesului de optimism. Incetiniti nevoile dumneavoastra pentru cheltuieli care nu sunt întotdeauna utile … Aceasta perioada este propice jocului la bursa, cumpararea de actiuni, sau a investitiilor în întreprinderi, etc … Fiind precaut, vei atrage oameni care, atrasi de energia ta mare, vor încerca sa abuzeze de naivitatea dumneavoastra. Va trebui sa faceti o alegere importanta în aprilie si mai în ceea ce priveste banii: va fi necesar sa aleageti între placerile imediate si solutionarea datoriile sau sa se angajeze cheltuieli într-un mod constructiv. Deplasari mici legate de abordarile administrative sau comerciale, va vor permite sa creasca intrarile de bani, care, în iunie, poat veni mai usor din diverse surse, în special daca aveti o profesie independenta, acesta este momentul de prospectare.

Va trebui sa va linistiti comparativ cu atractiile dumneavoastra în iunie si iulie, desi la prima vedere nu apareti implicat intr-o relatie intensa de dragoste adevarata, dar acest lucru se poate schimba mai ales ca aveti toate sansele de partea dvs. Acest an este foarte favorabil pentru tine, ca un întreg, veti avea ocazii de a progresa în vederea atingerii obiectivelor dumneavoastra daca ati controla emotiile puternice: triti-le pe deplin fara a va simti obligati sa trageti concluzii imediate, este necesar timp pentru a reflecta . Ar trebui sa urmariti îndeaproape instinctul de conciliere, la nivel profesional, intuitiile dvs. va vor ajuta sa luati decizia corecta.

Leave a Reply