Hei, este OK

Hei, este OK

…sa cheltuiesti o avere pe lenjerie sexy,dar sa nu dai ai mult de 100 de lei pe o bluza primavaratica.

…sa nu consideri poftele ca facand parte din cele zece pacate capitale. Si nici mandria. Sau lenea.

…sa-ti “pierzi” legitimatia doar ca sa te asiguri ca vei capata o poza noua, desigur mult mai reusita.

…sa consideri condusul prin oras cu rezervorul de benzina la cote alarmant de joase ca fiind singurul sport extrem pe care l-ai putea practica vreodata.

…sa te gandesti la masa de pranz inca de cand te-ai trezit. Nu de alta, dar micul dejun preparat chiar de tine nu ti se pare niciodata prea apetisant.

…sa faci o obsesie pentru o singura culoare si sa-ti transformi garderoba intr-o varitiune pe aceeasi tenta coloristica.

…sa pleci in fiecare vineri mai devreme de la serviciu (chiar daca nu ai program scurt), sa-ti cumperi un platou de prajituri si sa le savurezi alaturi de iubitul tau in timp ce va uitati la o comedie romantica.

…sa fii singura din birou care iese ori de cate ori vrea in pauza la tigara si sa nu te simti privilegiata in vreun fel!

…sa te pregatesti sa te eliberezi de cele 17 straturi de haine cu care te-ai infofolit toata iarna. Cum va arata libertatea? Printuri florale, amuzante, forme sexy si aparent cele mai trasnite combinatii.

…sa investesti intr-o jacheta de piele pe care o vei purta mereu.

…sa iti permiti sa iesi cu prietenele pe care iubitul tau nu le suporta.

…sa incerci din cand in cand jucarii sexuale pentru a spori calitatea orgasmului.

…sa te imbeti pur si simplu, tu cu tine, in aburi de ciocolata fierbinte turnata pe trupul tau. Fa-ti de cap intr-o noapte singura!

Leave a Reply