Gwen Stefani despre noua colectie, parfum si stil

Gwen Stefani despre noua colectie, parfum si stil

Gwen Stefani a tinut un eveniment de pre-lansare pentru noile parfumuri Harajuku Lovers Wicked Style, pe care le descrie ca fiind light, amuzante, vesele, fructate si dulci. Primii 100 de clienti care au ajuns primii au putut sa isi cumpere aromele cu luni inainte de aparitia oficiala si sa le primeasca cu autograf de la Gwen. Altii au putu sa o si intervieveze, asa ca iata ce am aflat.

Despre cum creeaza un parfum. „E ca un tur in care spreyez pe oricine si intreb care le place. Este foarte greu, mai ales cand incepi sa amesteci aromele. Ei iti trimit ceva si tu mai vrei putina aroma de portocala. Si apoi te gandesti ca poate ai gresit si scoti de tot aroma de portocala. Este un lucru personal, abstract, ciudat rau”.

Despre aroma ei favorita. „Obisnuiam sa fiu genul acela de fata care voia sa aiba un singur parfum si asa vroia sa miroasa. Dar acum am atatea parfumuri diferite care imi place si le schimb cand vreau. Iubesc asta, m-am maturizat. Cred ca Gwen este favoritul meu, imi place sa port ceva ce chiar ma reprezinta.”

Despre un lucru nu asa cool in a avea propriul parfum. „Mi-aduc aminte cum era cand eram insarcinata – NU pot mirosi, totul miroase urat!”

Despre motivul pentru care este obsedata complet de harajuku. „Tatal meu a lucrat pentru motocicletele Yamaha toata viata mea. Venea acasa din Japonia cu o papusa, cu o bomboana si mici alte cadouri de acolo, asa ca am facut o conexiune rapida. Cand in sfarsit am fost acolo cu No Dobut am fost wow! Credeam ca de acolo trebuia sa fiu. Este asa creativ, iar toata lumea incearca sa fie individuala, unica, originala.”

Despre cum se mentine frumoasa. „Am grija de mine bine, cat pot. Mananc foarte bine, fac exercitii multe. Sportul si consumul de apa si toate lucrurile care se spune ca trebuie facute. Nu am raspunsuri sau trucuri – daca aveam probabil le vindeam.”

Despre noua colectie de primavara 2011, pe care o va arata in curand. De data aceasta chiar a luat o intorsatura noua pentru ca am vrut sa folosesc printul kimono, iar una dintre fetele care lucreaza pentru mine mi-a adus un print african din greselaa si de care ne-am indragostit. Asa ca totul are o tenta africana. Avem multe culori,m printuri – total diferit de anii trecuti.”

Leave a Reply