Greutatile primului dialog

Greutatile primului dialog

Ai nevoie de cateva trucuri ca sa ii captezi atentia, sa-l faci sa te admire, sa nu-si mai ia ochii de pe tine. Si cum prima impresie conteaza..
Ai pus ochii pe el

Il vezi pentru prima data si esti convinsa ca e cel pe care-l cauti de o viata. Fa-l sa te vada. Ce sa faci: conditia de baza este sa ii atragi atentia cu ceva – poate fi rochia sexy, stilul tau degajat sau felul in care stai, cat mai dreapta. Poti fi usor timida, sa ii zambesti sagalnic, ca din intamplare. Timiditatea ta studiata ii lasa spatiu si timp sa te poata studia inainte sa te abordeze. Ii da impresia ca el este puternic si ca el depinde sa te cucereasca. Barbatilor le place ideea de a fi agatati de femei, dar si mai mult le place sa agate. Acest lucru le da siguranta si incredere in masculinitatea lor.

Vine spre tine!

Asta e! aproape l-ai cucerit. Depinde de tine cum il incurajezi sa mearga mai departe. Ce sa faci: priveste-l drept in ochi ca si cand v-ati cunoaste de cand lumea, de parca ar fi un vechi prieten, caruia poti sa ii zammbesti cald si prietenos. Ti se pare cel mai frumos barbat din lume, dar nu e momentul sa te lasi coplesita. Ca sa nu-ti sara inima din piept de emotie, pana ajunge la tine incearca acest truc: gaseste un lucru pe care ai vrea sa-l schimbi la el (ceva concret: hainele, coafura sau poate chiar ochelarii).

Cand va fi langa tine, vei avea situatia sub control.
Ce sa nu faci: nu comenta cu prietenele tale pe seama hainelor lui, pentru ca s-ar putea sa se opreasca la tipa de la masa vecina. Nu-l intampina cu expresii prea familiare, pentru ca se va simti derutat. Pastreaza acest limbaj pentru cand veti deveni apropiati.

Leave a Reply