Gene super-curbate!

Gene super-curbate!

Foloseste genele ca sa seduci si lasa vorbele pe mai tarziu. Le vei folosi oricum din plin ca sa povestesti prietenelor tale cum a mers intalnirea cu noul tip. Tine minte ca e un truc dupa care baietii se dau in vant, iar in ochii lor devii imediat o Lolita. Cum procedezi?

Oricat de putin important ti s-ar parea, genele trebuie sa fie demachiate, fara strop de mascara pe ele. Altfel, fiind mult mai rigide decat sunt de obicei, se vor rupe usor.

Foloseste un aparat pentru curbarea genelor, care actioneaza cu ajutorul caldurii si al periei separatoare. Sau alege un cleste mecanic, simplu. Pentru ca efectul sa fie de lunga durata, incalzeste-l cateva secunde cu fohnul.

Inchide pe jumatate un ochi si prinde genele. Daca simti o ciupitura sau un usor disconfort, inseamna ca ai apropiat prea tare aparatul de pleoapa. Indeparteaza-l imediat!

Pentru extra-curbare, fixeaza clestele in 3 locuri. Incepe cat mai aproape de baza genelor, apoi muta usor la mijloc si, a treia oara, spre varfurile genelor. Fiecare oprire trebuie sa dureze doar cateva secunde.

Secretele privirii fresh. Pleoapele umflate, pungile sub ochi si cearcanele nu sunt deloc sexy. Somnul este principalul tau prieten, asa ca stai in bratele lui 8 ore pe noapte. Bea cat mai multe lichide ( fara alcool si cofeina!), pentru ca un anticearcan si un antiinflamator 100% natural. Cum procedezi?

Pune doua plicuri sau 2 linguri de ceai in 250 de grame de apa fiarta. Pentru dezumflarea pungilor de sub ochi, foloseste ceai verde, albastrele, musetel, flori de nu-ma-uita sau maces. Ori aplica doua felii de cartofi cruzi.

Pentru atenuarea cearcanelor ai nevoie de doua felii de castraveti, de pliculete de tei si menta. Le poti inlocui cu varianta super-fast a compreselor ce imita feliile de castraveti. Dupa ce s-au racit, pune-le pe ochi. Ca sa nu astepti prea mult, lasa-le 5 minute in frigider. Inchide ochii, fredoneaza un refren si asteapta 10 minute. Gata!

Leave a Reply