Gene extra-large

Gene extra-large

Esti trista ca nu ai cele mai lungi sau mai dese gene? Nu iti incarca genele cu mai multe straturi de mascara: nu vei obtine decat un efect neplacut! Din cauza ca vor fi mult mai grele, genele tale se vor lasa si mai mult. Solutia pentru a obtine acea privire misterioasa si acaparatoare este la indemana ta. Alege modalitatea de ondulare a genelor care ti se potriveste. Eu iti propun urmatoarele trei metode:

Permanentul pentru gene: se realizeaza la cabinetele de cosmetica, cun ajutorul unor bigudiuri speciale de diferite dimensiuni si forme, in functie de cat de intoarse vrei sa ai genele, dupa ce a fost aplicata, in prealabil, o solutie speciala. Iti poti ondula astfel genele, chiar daca sunt drepte si mici. Vei avea gene lungi si frumos curbate timp de aproximativ 3 luni.

Extensiile de gene: se aplica cu ajutorul unui aditiv special, la fel ca mesele pentru par. Extensiile de gene se plaseaza printre cele naturale. Se incepe din coltul extern al ochiului, unde se aplica fire mai lungi, si se continua spre interior, cu fire mai mici. Genele vor deveni maiĀ  lungi si mult mai dese, iar ochii nu-si vor pierde din naturalete. Totul dureaza maximum o ora. In timpul procedurii nu exista nici un fel de disconfort sau durere. Extensiile nu afecteaza genele naturale si nici nu au aspect artificial, fiind distribuite fir cu fir printre cele pe care le ai deja de la natura. Aceste gene semipermanente rezista intre 2 si 6 saptamani. Oftalmologii nu au raportat nici un fel de reactii adverse. Pentru demachiere, nu se folosesc solutii uleioase, ci doar celeĀ  pe baza de apa.

Genele false: se aplica dupa ce ai folosit mascara pe genele naturale. Marimea genelor false nu trebuie sa depaseasca lungimea genelor tale. Cu ajutorul unei pensete, scufunda baza genelor false in lipiciul special, iar apoi lipeste-le cat mai aproape de baza genelor tale. Lasa adezivul sa se usuce, iar apoi foloseste un eyeliner negru pentru a camufla linia unde genele false sunt lipite. Rezultatul persista intre 10 si 14 zile.

Leave a Reply