Game over, baby!

Game over, baby!

Barbatilor le sta in fire sa-si ascunda slabiciunile si temerile, iar jocul e “arma” lor favorita. Dar, cu tact, poti indeparata masca dupa care se ascunde iubitul tau.
In linii mari, e un joc neintentionat: cand ii atragi atentia iubitului tau ca atitudinea lui te deranjeaza, se uita buimacit la tine si nu stie ce ai cu el. Scuza: “Asta-s eu, accepta-ma cum sunt” nu poate tine la infinit si, cu cat lasi mai mult de la tine, cu atat isi va permite mai multe. Nu ignora situatia, pentru a te amagi cu o aparenta liniste, inainte de “furtuna”. Daca nu purtati discutii in contradictoriu nu inseamna neaparat ca aveti o relatie stralucita, ci mai degraba  ca evitati sa va “negociati” drepturile si libertatile din relatie.

“Nu vreau sa ma leg”
Regulile de joc: cand incerci sa afli care este pozitia lui vizavi de relatia voastra, se simte presat, restrictionat si enervat. Din acel moment, poti fi sigura ca vreo trei zile nu vei mai auzi de el sau va deveni brusc deprimat. Cum ii dai sah mat: spune-i clar ca nu te astepti de la el declaratii de iubire, dar ca trebuie sa afli parerea lui, ca sa stii daca merita sau nu sa te implici. Nu lasa situatia aceasta sa se prelungeasca, mai ales daca iti doresti o relatie serioasa. Verdictul psihologului: atitudinea lui de respingere este generata de frica: ii este teama sa se implice intr-o relatie serioasa (ar putea fi un don Juan) ori a trecut prin experiente sentimentale neplacute si prefera sa pastreze distanta.

“Ce vrei sa auzi de la mine?” regulile de joc: cearta. Tu ii servesti argumente dupa argumente, el isi ia o fata impenetrabila de jucator de poker, care nu-ti permite sa vezi cartile si raspunde taios: “ ce vrei sa auzi de la mine?” Dupa care isi ia jacheta si iese in oras cu baietii, mai ales ca ei nu pun atatea intrebari. Cum ii dai sah mat? Vrei sa afli ce gandeste? Atunci da tu prima cartile pe fata. Spune-i ce simti si ce anume iti doresti de la el. Apoi imbraca-te, saruta-l si iesi la un suc cu prietenele care pun atat de multe intrebari.

Older Post

Leave a Reply