Flirt it baby!

Flirt it baby!

Daca faci parte din fetele care nu au partener, si ar dori sa cunoasca pe cineva, atunci nu-ti ramane decat sa flirtezi cat te tin curelele. Crezi ca nu te pricepi? Gresit!

Flirtul se poate invata, iata cum: Toate stim sa flirtam. Vestea buna e ca fiecare poate sa flirteze, vestea mai putin buna este ca multe fete abordeaza subiectul acesta cam crispate. Pentru ca, exact cand esti single si iti doresti un prieten, teama de a nu fi respinsa e mare, de aceea tii mortis sa iti iasa “agatamentul”. Insa cu cat esti mai incordata, cu atat sunt mai mari sansele sa nu-ti iasa.

A flirta nu inseamna neaparat ca vrei un partener. Celelalte fete care glumesc si rad relaxate cand si cu cine au chef si nu-si tin gura de teama sa nu-i deranjeze pe ceilalti cu vreo remarca stupida, cu siguranta ca atrag atentia mai mult decat tine. Atrag atentia si trezesc curiozitatea baietilor.

Se cauta naturaletea. Baietii cauta fete naturale si sigure pe ele. N-ai observat ca in general esti mai admirata cand esti proaspat indragostita? Deodata ai impresia ca toti baietii se dau la tine. De ce? Pentru ca esti mai relaxata, dezinhibata si libera de orice asteptari din partea lor. Fii tu insati si simte-te cat de bine posibil.

Important nu e sa fii stilata perfect ci sa te simti bine in pielea ta. Pentru ca asta se vede imediat si asta atrage baietii in mod deosebit. Confrunta-te cu temerile. Fii sincera, de ce ti-e frica de fapt? Sa nu fii respinsa? Nu e placut, dar cu totii am trecut prin asta la un moment dat si am supravietuit. Dupa cateva zile in care te simti cam aiurea iti trece.

Atentie la limbajul trupului tau. Daca iti incrucisezi bratele in fata pieptului sau daca iti intorci trunchiul in alta parte, sunt semnale care pot fi interpretate ca dezinteres. Mai bine joaca-te absenta cu o suvita de par ori jumuleste visatoare eticheta sticlei de suc sau ceva de genul acesta.

Leave a Reply