Fi naturala prin modul de a-ti aranja parul

Fi naturala prin modul de a-ti aranja parul

parCoafurile complicate si extrem de dificil de realizat, indiferent cat de interesante ar fi, nu sunt deloc practice. Daca mai vorbim si de faptul ca vrei sa le faci singura, acasa, atunci sunt de-a dreptul imposibile.

Iti prezentam cateva idei pentru coafuri pe care le poti pune in practica foarte usor, in cel mai scurt timp. Important este sa ai putina rabdare si indemanare. Cele mai rapide coafuri sunt cele realizate cu ajutorul accesoriilor de par. Iata care sunt accesoriile pentru par care iti pot fi de folos:

Bijuterii pentru par

Bijuteriile pentru par se numara printre cele mai des folosite accesorii, in special pentru ocaziile speciale. Fie ca sunt realizate din materiale pretioase, fie ca sunt imitatii foarte reusite, acestea reusesc sa iti puna podoaba capilara in valoare.

Nuantele pe care le alegi sunt de asemenea importante. De exemplu, un albastru deschis sau un bleumarin ofera distinctie parului blond, in timp ce bijuteriile de culoare rosie se potrivesc perfect parului brunet sau saten inchis, potrivit latest-hairstyles.com. Bijuteriile pentru par sunt adesea sub forma de clame de mici dimensiuni sau pieptane, fiind usor de plasat fie intr-o parte, fie la spate.

Bentitele

Suntem obisnuite sa folosim bentitele pentru tinutele casual, fara sa ne gandim ca acestea pot oferi distinctie unei coafuri de seara. O idee este aceea de a realiza un coc simplu la spate, iar apoi sa folosesti o bentita eleganta pentru un plus de rafinament.

Bentitele sunt extrem de utile in cazul celor care au parul scurt. Pentru ca dimensiunea nu iti permite sa alegi altfel de coafuri, o bentita si putin volum in spatele ei, realizat cu un produs puternic de styling ar putea fi o solutie de compromis. Asorteaza bentita cu tinuta sau cu restul accesoriilor tale.

Pages: 1 2

Leave a Reply