Experienta sexuala cu o femeie mai in varsta

Experienta sexuala cu o femeie mai in varsta

Fwomanoarte multi oameni cred ca un tanar are foarte multe avantaje daca are parte de experiente sexuale cu o femeie cu cel putin 10 ani mai in varsta decat el.

Si, daca mai punem la socoteala si faptul ca exista foarte multe povesti istorice in care femeile mai in varsta ii introduc pe tineri in lumea sexualitatii, se poate ajunge la concluzia ca asa ar trebui sa faca toti barbatii.

O certitudine este ca femeile mai in varsta au o experienta sexuala vasta, precum si capacitatea de a se mula perfect pe diferite tipuri de comportamente. De asemenea, femeile mai in varsta ajung mai usor la orgasm decat fetele tinere si se comporta, daca accepta o astfel de relatie, ca profesoare intelepte, gata sa-i introduca pe tineri in toate placerile sexuale.

Cu toate acestea, nu toti barbatii se simt atrasi de femeile mai in varsta. De aceea, cei care nu simt o astfel de atractie, nu ar trebui sa se avante intr-o relatie cu o femeie mai mare ca ei.

Nimeni nu ar trebui sa participe la activitati sexuale in care nu se simt confortabili. Exista cate o cale de a ajunge la satisfactie sexuala pentru fiacare persoana in parte.

Leave a Reply